според мен туриста си има номинална стойност![]()
![]()
демек колко мож да му измъкнеш от джоба и да влязат право в твоя джоб без да минават никъв отчет
![]()
![]()
аз по тоз показател ги сравнявам
![]()
![]()
![]()
според мен туриста си има номинална стойност![]()
![]()
демек колко мож да му измъкнеш от джоба и да влязат право в твоя джоб без да минават никъв отчет
![]()
![]()
аз по тоз показател ги сравнявам
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
В туристичекия сезон, толкова приходи не се декларират, че свят да ти се завие.
И само реват че нямат пари тея. те за 3 месеца изкарват после 9 си барат меча.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
бая пара съ прехвърля тогаз![]()
![]()
и за държавицата пак нищо де... даже съ случва и да дава обикновено ... коет не е добре изобщо...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
то зависи и ко съ търси де... ку е зарад узаки и сиртаки... винаги мож да съ отиде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то и с другия вид бизнес е същата работа,колко повече измъкнеш ,по-добре.................................................. .................................................. .................................................. ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те тук идват предимно млади и привлечени от евтин алкохол и жени, то затова и откачат като дойдат тук.................................................. ................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
жените им обикновено приличат на някакъв едър вид селскостопански животни![]()
![]()
не е хубаво да съ приближават изобщо
![]()
![]()
![]()
И дърти идватдори съм виждал доста пенсионери ..... още по зле са
![]()
с радост дъ ги намажил нъ асфалтъ
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.