За чуване съм чувал, но не съм предполагал над 70%.
Бе някъде има ли ги сбито написани различните често
срещани СЕТЪПИ каква успеваймост дават????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стоп 20 и таргет 20. После видях, че таргета може да е по-далеч и резултатите станаха по-добри. После видях, че стопа в някои от случаите може се премести на БЕ, и така спестих още няколко загуби и резултата се подобри още малко.
Извинявай, ама доколкото имам спомен не съм вземала и буква по отношение в този диалогЩо пък трябва и хабер да си имам
Гледах там сеир, напъвахте се заедно с комунистката срещу Фафчето, но прецених, че няма нужда от помощ и сама се справи
----------
Ти пък ко се праиш на ударен? Типичен рейндж тайм/прайс брейк аут. То има 100 системи базирани на подобна конфигурация.
Абсе ти явно като си сложиш дъмгата с черното на некой и всички са под чертата в знаменателя
Хуууууууууубаво, ще го имаме в предвид
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо нема да правиш Фафле, носи се по вълните на известността като принцеса
то... без да искаш в един момент ще стъпиш в локва тогази нема прошка моме
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Извинявай, аз комунистката видях, че ми е в блокирани и само като я цитират я виждам. Та те метнах до нея несправедливо, моите извинения.
----------
Аз го мъча с 1 часова вола като цел. В случая 14 пипа на еврото. ...........................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Сега като я доразработиш, правиш едно видео , и ние ще цъкаме да те гледаме, и ще взамаш стинки!
Хайде пак идея!
И теб ще възвеличаем тогава!![]()