Тези са ми много няма да се справя![]()
половината от тези, но пък и ако тези ми донесе дядо Коледа няма да ги върна !
![]()
Тези са ми много няма да се справя![]()
половината от тези, но пък и ако тези ми донесе дядо Коледа няма да ги върна !
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А добро ви утро.
Днес ще търгувате ли?............................................. .............
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Вече сме пуснали позициите.
Сега броим парите![]()
![]()
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бройте, бройте, аз приключих годишното счетоводство и няма барам.
Мое да тресна само инста бонусарката ако ми хареса някое сигналче.
Цял ден лежанка и мариноване на мръвки.
----------
Нема готов съм, после януари до 15-и ще трябва се напъна пак. Но вече всичко е осчетоводено.
Как сте агънца???
АБСа,тоя ДАКС умора няма-проби и нови върхове ще прави.След Нова година ли ще е за скъсяване,сега ли.
добре добре си решил ей добре.
за това с мариноването говоря.
и едно ако си сипеш в допълнение.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Че е така, така е! Няма как да не тества!
Ииии Реде....пак го рзкри пазарЯ! Но не го пускаи повече нагоре, че ще ми развали системата!
Най-много до 1, 3717......
На 13-и януари.
Сега катери не щото някой го търси за бай, а защото никой не иска да прибира профит в края на годината и да плаща данъци. По-добре да прехвърли профита в следващата година.
----------
Как ви е годината?
Аз съм много доволен от процентите. Средно 6.82% на месец. Един много силен месец върху много голям капитал, за съжаление после се наложи да го прехвърля по друго направление. 105% нарастване на стандартния ми капитал като абсолютна стойност, заради силния месец.
Много добра година, независимо от тъпите рейнджови моменти. Най-важното без големи дроудауни. Дори под 95% не съм падал, което е изумително.
Искренни благодарности на Курода, Драги и БББ.![]()
Как сте агънца???
А Добро ви утро
Абсе, а не оценяваш добрата работна среда и предизвикателствата и комуникацията на ФОРУМА)
Айде ся продължи благодарностите)