Ооооо, средата е прекрасна, добре че намерих форумчете баш началото на годината.
Разпуска се идеално докат чакаме акулките да се наместят.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (23-12-2013)
Я обади маринаткакатаБройте, бройте, аз приключих годишното счетоводство и няма барам.
Мое да тресна само инста бонусарката ако ми хареса някое сигналче.
Цял ден лежанка и мариноване на мръвки.
----------
Нема готов съм, после януари до 15-и ще трябва се напъна пак. Но вече всичко е осчетоводено.
вжтж ототжо гтошоншифкш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво Абс! Все така да продължаваш с пожелание да утрояваш!
Аз няма да ви казвам, че все още съм ученичка!
При мен важното като за начало беше да излизам на нула и сега вече тенденции за профити започват....което си е вече постижение!
Ама така е......не се раждаме научени!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (23-12-2013)
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Вкисната (не се е вакумирала добре тапата) тъмна домашна бира с дрожди лефе(идеален заместите е астика тъмно), чесън, кимион, ким, сминдух, кетчуп хаинз , че нямам домати, 2 лъжици кафява захар, 2 лъжичКИ сол.
Направо съм ги удавил ребрата в кетчуп и цялата течност, искам да ми се получи нещо като американсо ббкю, после във фурната на вентилатор за 90 мин на 130 градуса и накрая запичане.
----------
Вжното е да не губиш и да се учиш от грешките.Браво Абс! Все така да продължаваш с пожелание да утрояваш!
Аз няма да ви казвам, че все още съм ученичка!
При мен важното като за начало беше да излизам на нула и сега вече тенденции за профити започват....което си е вече постижение!
Ама така е......не се раждаме научени!
ДА СИ ИЗГРАДИШ ММ и комфортен обем за търговия, профита сам ще дойде.
Как сте агънца???
Ейййй,АБСа,ти и за готвач си готов,гладен няма да останеш дори и форекса да спре.![]()
Много отдавна докато Абса учеше се препитаваше първо като помощник готвач , а после като готвач на скара, супи и паста в един италиански ресторант в Бостън.
----------
Ми , Бачо, ако не бях намерил форума трябваше да разпускам или с някоя любовница или с някое обикновенно губещо бизнес начинание. И двата случая пестя пари и е доволна и жената.![]()
Как сте агънца???
alf (23-12-2013)
ИМА и умни........... кучовци........
Куче и полицай играят шах. Минава шефа на полицая и го пита:
- Как е бият ли те?
А пък оня отговаря:
- Аха бият ме, 3 на 2 за мене!![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Happy68 (23-12-2013)