Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
**g, колежката какъв имейл потвърдителен получава, аз получавам един когато съм ги заявил че ще бъдат прегледани от финансов отдел и втория ми е този с избора на начина на плащане - тя май е получила някакъв трети вариант![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Възможно ли е нищо да не идва, защото е почивен ден?
При теб колко време след обработката на парите идва такъв мейл?
----------
Това е направо убийствено.
Колко време ще ме карат да чакам да си получа парите?
Особено сега, както са празници и всеки почива, както си ще.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В почивен ден забрави да ти обработва някой плащането.Дано работят другата седмица,че покрай тези празници може да са поснали кепенцата.
infesta,
предполагам , че говори за имейла ,
с който я уведомяват , че е подала молба за оттегляне на средства .
Но това не означава още , че тегленето е обработено .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Еми аз едното го пуснах в сряда и този потвърдителен мейл дойде в четвъртък, вчера пак пуснах теглене и все още нямам нищо - все пак сме извън работно време - мисля че нямаш повод за притеснение някой път се бави по 2-3 дни , но в повечето случай в рамките на ден се обработва!Възможно ли е нищо да не идва, защото е почивен ден?
При теб колко време след обработката на парите идва такъв мейл?
----------
Това е направо убийствено.
Колко време ще ме карат да чакам да си получа парите?
Особено сега, както са празници и всеки почива, както си ще.
Но докато не видиш такова нещо НЕ ПИПАЙ платформата /колко ги оскуба че така те бавят/ мисля че и по-големите суми повече ги гледат и преглеждат преди одобрение , аз затова тегля по около 200 $ за да съм спокоен че няма да се огледат в мен![]()
**g, това е текстът на мейла, който получих:
Your withdrawal request has been processed. Please, find below the details of transfer:
• Recipient wallet:
• The amount of transfer: USD
• Transfer ID:
• Date and time(GMT+2): 20/12/2013 12:12:07
Thank you for choosing to use our services. We are looking forward to working with you again.
Sincerely,…
Преди това имаше друг, с който ме уведомяваха, че са получили заявката ми за теглене.
И какво следва оттук нататък?
В Payoneer акаунта ми балансът ми към настоящия момент е $ 0.00
Те имейла го пращат веднага,както и дръпват от баланса сумата,което става автоматично.Ама после трябва да се чака докато се почви в payoneer-a сумата.
И ти колко време чакаш приблизително?
Имам предвид през работната седмица.
Щото ако и през работната седмица се чака, то сега по празниците... чакай от умрял писмо...
.................................................. ........................