Хахаха това се кзва мъжка солидарност, ако беше жена да и е избола очите, ние мъжете сме ларж и не сме егоисти - това ли е поукатанедей, че то с полицай да живееш е голяма мъка
с всеки един изминат ден виждаш как чавка му изпива мозъкът и ....бягаш далече
----------
хи-хи... само каква физиономия направи детето като казах "малко ти подредих стаята"
.................................................. ........
айде лека на всички
----------
Една жена била с любовник, когато съпругът се върнал и започнал да отключва вратата.
- Бързо иди в ъгъла - казала жената, намазала го с крем за кожа и го напудрила с талк. - Прави се на статуя и не мърдай - наредила му тя.
Мъжът влязъл и попитал какво е това в ъгъла.
- А, това ли, статуя. Комшийката имаше такава и идеята ми хареса - подхвърлила небрежно жената.
Повече не продумали за статуята, дори по-късно вечерта, когато си легнали. Към два посред нощ мъжът станал, взел от кухнята сандвич и чаша мляко и ги подал на статуята:
- Вземи, колега, знам какво е - аз изкарах три дни у комшийката като статуя и никой не се сети да ми даде дори чаша вода!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хахах вица е много силен, хареса ми !като мъжката солидарност няма друга
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Две мутри решават да се ебават с келнера в
луксозен ресторант:
- Имате ли нещо екзотично?
- Имаме абсолютно всички видове екзотични
блюда. – отговаря им келнерът.
- А имате ли черен колбас?
Келнерът се сконфузил и обещал да пита в
кухнята. Мутрите хихикат ехидно зад него.
След малко келнерът се връща и им казва:
- За съжаление нямаме “Черен колбас”, но
имаме “Черно мляко”.
Мутрите се изненадали и си поръчали по едно
“Черно мляко”. От кухнята излязла дебела,
мазна негърка с огромни цици, стиснала ги за
вратовете и започнала да ги кърми. Когато
повече не могли да поемат, ги проснала на
пода и си отишла.
Едната мутра промълвила изнемощено:
- Добре, че нямаха “Черен колбас”…..
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
jivko78 (19-12-2013)
Аз пък си смазах албенатора току що и сега ще се кротна спокойна
Лека нощ!
Сладки ти сънища, Албе!
Аз мисля още малко да постоя, трябва да посвърша това-онова
.................................................. ................................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
albagpipe (19-12-2013)
Хахахаха май май доста момиченца така ще процедират![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb