Такова обещавам само и единствено ако ядеш без ръце!
И....шшшшшт, тихо, че Реда ще се сълди!
Ти си седиш на ръцете, ама аз имам къси, които трябва да излазйт, че лошо!
Ако стигнат до твоите сини зони ...... пърфект!
Такова обещавам само и единствено ако ядеш без ръце!
И....шшшшшт, тихо, че Реда ще се сълди!
Ти си седиш на ръцете, ама аз имам къси, които трябва да излазйт, че лошо!
Ако стигнат до твоите сини зони ...... пърфект!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (17-12-2013)
Fafa (17-12-2013)
Гледайте сега.....това глава с рамена ли е.....?
Защото аз пак виждам такова!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днеска какво става по тея графики - всичките подскачат нагоре-надолу в несвяст. Имам чувството, че роботите само чакат някъде да се отворят позиции и да им шкартират стоповете.
I trade with an ICMarkets ECN account
GGBG (17-12-2013)
Хайде пак само аз виждам................
Уф, добре!![]()
Евро/франк пак ходил до банкомата преди малко и заредил картата. Сега остава да ги изтеглим след малко.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (17-12-2013)
Тва на Златю на М30 дали не е ено хубаво двойно връхче а
Маааалко му остана да се задейства))
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Абс, вчера и аз си взех от твоя банкомат малко!
Това докога така? Дали няма да извърти някой номер ?