Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (16-12-2013)
Добре , тогава кажи коя според теб е най-вкуснана риба?
Говорим за рибите, които срещаме по пазара, а не най-скъпите риби където продават и готвят в Япония и дажеи отровни били ако не знаеш кое се чисти!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (16-12-2013)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (16-12-2013)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ми аз най-много харесвам лаврак,калкан,ципура.....и попчета много обичам ама тука нямаАве всички морски риби са хубави
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз не очаквам скоро Биткойна да падне под $250.Тук не може да се продава на късо - трябва да имаш койните за да ги продадеш. Има прекалено много пари, които чакат да се качат на влака. Това:
http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd
е хубав инструмент, можете да видите, че откакто минахме $1000 за койн, има 3 сериозни опита за пробив, но дори и те не успяха да пробият нивото от $500.
Ако акулите въобще си позволят риска да спекулират и разпродават, това няма да е през работна седмица, а през уикенда, когато банките не работят и когато се знаят балансите в 4-те най-големи борси. Но както казах, не очаквам да рискуват.
Съветвам всеки, който поне малко се интересува от криптовалутите, да отдели малко време да и прочете това:
My bank account's got robbed by European Commission. Over 700k is lost. => https://bitcointalk.org/index.php?topic=160292.0
Това е разказа на само 1 човек, на когото Европейската комисия открадна $700к, а такива като него са хиляди. Едва ли има и 10 човека в света, които имат доверие в банковата система в Кипър. И докато за сега това е прецедент, през последните месеци, от няколко страни се прокрадват коментари от влиятелни хора, че подобен сценарии очаква и още поне 2 държави от Европейския съюз. Аз смятам, че това е неизбежно и ще има поне 1 подобна конфискация през следващите 12 месеца.
А когато това се случи, хората не само ще купуват криптовалути , но в капачки от буркани и луковици от лалета ще инвестират.
Тогава вече ще се надуе балона...и тогава мисля да изляза с 90% от позициите си в криптовалути.
КинО (16-12-2013)
kmv (16-12-2013)
Съгласен, затова моите парички от лайткойните стоят на борсата и съм готов да купя, някъде на 120 евро ще вкарам всичко, може би ако съм онлайн на 180 също ще купувам яко.Аз не очаквам скоро Биткойна да падне под $250.Тук не може да се продава на късо - трябва да имаш койните за да ги продадеш. Има прекалено много пари, които чакат да се качат на влака. Това:
http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd
е хубав инструмент, можете да видите, че откакто минахме $1000 за койн, има 3 сериозни опита за пробив, но дори и те не успяха да пробият нивото от $500.
Ако акулите въобще си позволят риска да спекулират и разпродават, това няма да е през работна седмица, а през уикенда, когато банките не работят и когато се знаят балансите в 4-те най-големи борси. Но както казах, не очаквам да рискуват.
Съветвам всеки, който поне малко се интересува от криптовалутите, да отдели малко време да и прочете това:
My bank account's got robbed by European Commission. Over 700k is lost. => https://bitcointalk.org/index.php?topic=160292.0
Това е разказа на само 1 човек, на когото Европейската комисия открадна $700к, а такива като него са хиляди. Едва ли има и 10 човека в света, които имат доверие в банковата система в Кипър. И докато за сега това е прецедент, през последните месеци, от няколко страни се прокрадват коментари от влиятелни хора, че подобен сценарии очаква и още поне 2 държави от Европейския съюз. Аз смятам, че това е неизбежно и ще има поне 1 подобна конфискация през следващите 12 месеца.
А когато това се случи, хората не само ще купуват криптовалути , но в капачки от буркани и луковици от лалета ще инвестират.
Тогава вече ще се надуе балона...и тогава мисля да изляза с 90% от позициите си в криптовалути.
----------
Лаврак, ципура, сьомга, но само пушена, иначе ми мазнее, пъстърва, костур ( и български става, но нислкия е страхотен, между две гръбни кости е широко като пържола от свински котлет), зарган, сафрид (без майтап).
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?