Мъ нещо се опитваха да ми се качват на главата ,а аз съответно не им давах наема и полудяваха допълнително![]()
![]()
![]()
![]()
Мъ нещо се опитваха да ми се качват на главата ,а аз съответно не им давах наема и полудяваха допълнително![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ку си разпродавал и от покъщнината у квартирата през туй време е вероятно дори още повече да полудеят![]()
![]()
дори може да станат реална физическа заплаха
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
kypa (15-12-2013)
То ако беше се стигнало до там , нямаше да искат да се връщат у имота си![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
нема право тука... щом съм платил наема - даже и само да съм казал, че жгу платя (някой ден) - всичко у квартирата е мое и мога да си правя кот си искам с него![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ем то повечето квартиранти с таквоз мислене сме![]()
![]()
освен тез у най-студентска възраст де - те па са хептен без мислене
![]()
![]()
не могат да сварят почти нищо да продадат преди да го почупят
![]()
![]()
![]()
Ми то с такова мислене, никой не пази.
Аз лично това ми е втора квартира откакто съм семеен, ама си стопанисвам все едно ми е свое.
Защо да теоша и поломвам. Нали аз жувея тук.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ъм гледай сега... то вандализъма не съ учи![]()
![]()
то си е по рождение... требе отвътре да ти иде
![]()
![]()
щом сам не виждаш причини - никой не може да ти помогне
![]()
![]()
![]()
![]()
kypa, вандализма е наследство то безстопанствеността, всичко е общо което можем да откраднем, и нищо не е наше което може да счупим... така няма оправия....