Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Убре Гъзаро, тез всичките женки дет са те накацали, да н' са некакви 20 годишни гладни пиуета бре.... чиче-чиче щом требе ще помагаш
Е па знаем как обсебвате, как да не знаем. Е на, по празниците една наша госпожица се оплака, как тръгнала войводка да става по вашия край, ама то оня ми ти хайдутин е държал под наблюдение по схемата 7/24![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Видях, че вчера Фицката ни е навестил.
Фицка, поздрави и пожелания за по-скорошно завръщане между нас![]()
Тотално фалиргал бре братСнощи ми събраха стинки за пакетче кренвирши и една франзела
http://www.youtube.com/watch?v=fqSX5...ature=youtu.be
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Колеги благодаря за думите галещи егото миИ вие ми липсвате, но имам нужда от временно ограничение
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Nasko (05-05-2012)
Остави това сегаАз искам да те попитам като експерт в областта, като зарежем немолодично звучащият език, защо музикантите носят каскети
Очаквах всеки момент на заден план да премине и влак, но не би
http://www.youtube.com/watch?v=Zfil4...eature=related
Здравейте на всички,Фицка казвай като си даваш почивки, че тъй шашкаш положението във форума
щехме да те пускаме за издирване у 112.
Към момците от предните постове: Толкоз ли е страшен тоя летен рейндж, аз тази зима се излюпих във форекса и не знам. Поне на по-малки фреймове(М1-Н1) няма ли да става за търговиика.