фицка, хелоууу!! Ще ти мите пролетната умора. Ти измисли ли еврото на къде ще го отвее вятъра, преди да ни хване летния рейндж. Сега май месец трябва да стане врътката. И все си мисля че ще е под 1.30!![]()
фицка, хелоууу!! Ще ти мите пролетната умора. Ти измисли ли еврото на къде ще го отвее вятъра, преди да ни хване летния рейндж. Сега май месец трябва да стане врътката. И все си мисля че ще е под 1.30!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здрасти бре Фицка !!!
Много хубаво ми стана като ти видях зурличката !! На жена сигурно толкова не съм се радвал !!!
О-х разбирам те! но да не споменаваме тази умора, че два дена съм като утрепан. Уж пия витамини, уж почнах да се храня редовно откакто задобрях на форекса, а то като умрял съм.
Върхът на всичкото беше онзи Гъзаро - много ме издразни!!!!!!! Вгледах се аватаро му и виждам, че не се държи сам за далекогледа си, а някаква има зад гърба му ... и той горд - призля ми - аз ръката си в момента едвам вдигам да пиша, пък да не говорим за нещо друго.
Бързо възстановяване Фицка!
Хубави празнични дни на тебе и на останалите !!!!
Последна редакция от anonimen komardjia : 04-05-2012 на 18:30
Фицка, ся като анализирах седмичния фундамент ,чак тръпки ме побиват. Не знам кво е пролетна умора,но скоро ще разберем какво е бяла смърт
:
CAD -> GDP m/m => -0.2%
0.2% -> прогноза
0.1% -> предишно показание
http://www.youtube.com/watch?v=QO5vO...feature=fvwrel
USD - Personal Spending m/m -> 0.3%
0.4% -> прогноза
0.9% - > предишни данни
http://www.youtube.com/watch?v=pyRAE...eature=related
NZD - Employment Change q/q
0.4% => актуални данни
0.5% => прогноза
0.2 % => предишни
Unemployment Rate => 6.7% => текущо
6.3% = > прогноза
6.4% => предишно значение
http://www.youtube.com/watch?v=mpG0a...eature=related
А днешните данни от Европа и САЩ са поредно доказателство за започналия структурен разпад - стъпка към Глобалния Крах
PS : Поне 15 млн души от т.нар. Г7 вече се водят живи само за статистиката.С тия темпове на изменение,догодина по това време вече ще са сигурно към 100 млн.
- при положение че и при сегашните 15 системата генерира само загуби
....
http://www.youtube.com/watch?v=VfdrS...feature=relmfu![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Спарте от тия тънки сметки на Рендж ли ти мирише.
Казвай ко е така колко ще е тотален и колко ще е дълъг че да пускам ренджовото куче по следата![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Да - на рейндж ми мирише ! Което е много зле за мен...Ако имаш някоя система за рейндж или усредняване , можеш да пуснеш на евро/долар докато не пробие 1.2620 (за нагоре няма смисъл да се мъчиш- според мен). Между другото и грид можеш да си сложиш - в такива времена единствено трендовите системи са прецакани, но пък за се смята, че те са напълнили кошниците предварително и сега са готови да изтърпят 2-3 месеца "колебания" (суша) .
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
2-3 месеца казвашДа - на рейндж ми мирише ! Което е много зле за мен...Ако имаш някоя система за рейндж или усредняване , можеш да пуснеш на евро/долар докато не пробие 1.2620 (за нагоре няма смисъл да се мъчиш- според мен). Между другото и грид можеш да си сложиш - в такива времена единствено трендовите системи са прецакани, но пък за се смята, че те са напълнили кошниците предварително и сега са готови да изтърпят 2-3 месеца "колебания" (суша) .
Това е любопитно.
Само дето пари нема ,дествай, но може да рискувам едно 100 долара
За 2-3 месеца или ще ги изгубя или ще станат 2-3 пъти повече.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Комарджи на тез години,знайш ли къв кев е да ти се радват женкитеДнеска се навършва една седмица откакто Фицката излезе да пие кафе и повече не се върна!
Какво става - в почивка ли е или някой го обидили - пък как да го обиди, като не е от тънкокожите прасита !!!!
-----
Gazaro,
да земе да спреш да обсебваш темата на Фицката, щот както си се поразхвърлил лятно, директно ще те закарам долу на Топлата вода (варна), та да ти се позарадват манафите !!!!!!А с манафите не ме плаши,язе сум ги създал,но виж тебе с тоз красив фейс и ум на драго сърце биха си поговорили с тебе
П.П.А относно обсебването,първо ебвам после опс-ебвам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какъв летен рейндж,ний не сме излезли от зимният,а за летен говорим
![]()
Що радим,радим дълекогледо ми галят,на тебе очи не вадим.
Пак ще има БАММММММ