Мисля, че трябва да си редовен шест месеца. Но пак цялата информация не се губи. Не съм запознат точно. При всички положения, ако дължиш три вноски на банка, вече влизаш в него. За картите е малко по-различно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еййй опасни са ей. Вярно че като влезеш после другите са на опашката.
Аз така от старата ми работа ми висят с около две хилки, ама дължат над 7-8 мил. Така че съм ги отписал.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Съди ги ...ти с трудов договор си с предимство пред останалите кредитори, освен държавата. А и тези дела мисля са не са сложни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да аз имам в предвид карти с малък лимит, понеже и бързите кредити за съпоставка в повече случай са до 500 лв , рядко има до 1 000 лв................................Гратисния месец наистина е голям - реално под 45 дена нямаш. Лихвата е 18 + ... 15% е някава промоция, но както и да е ..... Но за одобренията ... Ако си на заплата, до 2 месечни заплати, мисля не е проблем, но ако не си ... много малко вероятно да ти дадат карта, или ако е такава с лимит до 300-500 лв и вероятно в много малко банки.
Еми да ама аз живея в пловдив, те в софия.
Разходите и разкарването ми ще ми идат нервичките. А и ако знаете колко колеги вече ги осъдиха и още нищо не са взели. Даже май последно обявили фалита.
Въпроси, отнасящи се до физически и юридически лица.
Централен кредитен регистър http://www.bnb.bg/AboutUs/AUFAQ/CONT...T_REGISTER_FAQ
----------
Не навреме погасяваните кредити попадат в различни групи
Допуснатите просрочия се класифицират в ЦКР в няколко групи, според времето на забавата. Те са следните:
Редовни кредити (експозиции)
Това са заемите, при които главницата и лихвите се изплащат текущо, според условията по договора за кредит. Допуска се забава на плащането до 30 дни, но само, когато забавата е оправдана и е допусната случайно.
Кредити (експозиции) под наблюдение
Това са кредитите, при които са натрупани просрочени плащания по главницата или лихвите, като просрочието е в рамките на 31-60 дни. За да бъде класифициран един заем под наблюдение нарушенията по договора за заем трябва да са несъществени.
Нередовни кредити (експозиции)
За такива се считат кредитите с натрупани просрочени плащания по главницата или лихвите 61-90 дни. Тук са налице значими нарушения в обслужването и се предполага, че длъжникът е с нестабилно финансово състояние, което може да застраши погасяването на задължението.
Необслужвани кредити (експозиции)
Това са онези кредити, които се приемат за несъбираеми с натрупани просрочени плащания по главницата или лихвите със забава над 90 дни. Заемите с този статут са т.нар. „съдебни вземания”, които са в предмет на съдебно производство.
Повече на този сайт. http://www.moitepari.bg/Spravochnik/...ab8fada711a95/
Jawor (15-12-2013)
въпроса е колко време трябва да ги убеждавам тез от съда, че кредита дет съм взел е несъбираем![]()
![]()
![]()
щот с баМката е много лесно... ма тез от съда не спират и не спират да звънят
![]()
![]()
![]()
Даже са си ги и разграфили, за да не вземат да се прецакат нещо.
Банката винаги печели.
За това гледайте да теглите по малко кредити ,че не е добре работата![]()
Те се убеждават сами, като ти блокират сметките, и ти опишат имуществото. Накрая теглят чертата и няма нищо![]()