The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Еми да ти кажа когато гледахме към Русия навремето беше по добре работата. огромна държава с огромен пазар за нашата малка икономика.
още щеше да има икономика. сега няма нищо
Че нямаме икономика сме си виновни само ние. Но въпрос на време е да се възстанови индустрията. Аз съм оптимист.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да се въроди от какво Геориги? Предприятията и заводите ги разграбиха до тухла и желязо.
нищо не остана. по скоро ще има развитие малкият и среден бизнес. Големите и правят далаверат и така.
Започва възставовяването ва машиностроителни предприятия. Имаме много поръчки за резервни части за автомобили. Постепенно ивдустрията влиза в релси.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма как да се развие малък и среден бизнес, без големи предприятия. Те са съпътстващи производства. Пример е Идеал стандарт в Севлиево - едно предприятие и града започва да се развива.
Каде го видя това?
Знам че не работиш в автомобилната индустриякаде са тези поръчки за автомобилната индустрия? да не ми говориш за Ловеч?
аз като казвам че трябват мерки близки до Хитлеровите , на много им се вижда ненормално, но няма друг начин, това е въпрос на оцеляване или трябва да смажеш паразита или той ще те унищожи след 50-100 години, въпроса е че не го осъзнава народа
----------
Доста трудно ще ни е да възстановим индустрията , ние вече си загубихме и пазарите .................................................. .................................................. ...
Каде го видя това?
Знам че не работиш в автомобилната индустриякаде са тези поръчки за автомобилната индустрия? да не ми говориш за Ловеч?
.................................................. ............................
http://www.economynews.bg/%D0%BD%D0%...news49414.html
http://www.capital.bg/biznes/kompani...ici/?ref=rcmnd
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=989787
Има и други. Но сега не ми се търсят. Радиново, край Пловдив, японци строиха завод за автомобилни части.