Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
То и ако почне да ме интересува какво говорятраутата дебела ще стане
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Да,днес го даваха-Разградско и Кърджалийско си били техни територии и после да ми казват че няма пропаганда тука.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не разбирам защо си мислите, че Бойко е по-различен от комунетата. За мен е по-зле. Сравним е само с терористите-партизани. Като тях и той е с криминално минало, и след него взема властта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо да не отмарят малко ,че и да се наслаждават на храната и виното ... бели ора са![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Не съм се заблуждавал,но успяха да увлекат и да привлекът много хора с говоренето и посланията си,които откровено излъгаха.Излъгаха и ЕНП че те представляват десницата в България и там се провалиха.......и доведоха това уродливо подобие на парламент и правителство,което в момента досъсипва България..............
Skp (13-12-2013)
Така е, но в момента това правителство ми изглежда незаменимо за съжеление.Не съм се заблуждавал,но успяха да увлекат и да привлекът много хора с говоренето и посланията си,които откровено излъгаха.Излъгаха и ЕНП че те представляват десницата в България и там се провалиха.......и доведоха това уродливо подобие на парламент и правителство,което в момента досъсипва България..............
то която и партия да беше спечелила щеше да е същото. Сега поне си вадят кирливите ризи и разиграват циркове, като някой бъде ощетен и получи по-малко от далаверите
сериозно ли го казваш за тази кукла на конци Орешарски служеща на Доган.................................................. .................................................. .................
----------
Кучето лае според тоягата...ние тояга отдавна нямаме така че освен на приказки могат да преминат и на действия .................................................. ...........
----------
да вярно е има села в които стават тези неща понеже всички там са членове на ДПС, мисля че през последните избори взеха да пращат там наблюдатели ,но дали е навсякъде ...Не само в Турция е така и в България има много села,където комисиите са само от членове на ДПС или на БСП,това е така понеже там няма други.Именно в такива комисии са едни от най-големите шашми и заради неизчистените списъци.Там се водят хора които отдавна са измрели или са трайно емигрирали,но се водят в списъците на ГРАО и съответно гласуват.Така,че няма никакво значение там дори дали изобщо има бюлетини.
----------
то и преди си вадеха кирливите ризи и нещата спряха дотам.................................................. .................................................. .......................................