Аз съм от типа дърво на земята и шамандура в водата , а във въздуха още не съм се пробвал![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм от типа дърво на земята и шамандура в водата , а във въздуха още не съм се пробвал![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи си мой тип![]()
![]()
Да ти кажа във въздуха ще имаш голям успех. Съдейки по житейският ми опит на трейсър / runner..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://www.ivis.bg/products_images/2...2111019rem.jpg
Приятни аромати
Не спестявай от парите за качествена тоалетна вода или афтър шейв .Не ги употребявай "само за пред хора" ,а редовно, и за пред самия себе си. Погрежи се и в стаята ти да ухае приятно-например чрез ароматни свещи. Glade са най-добри .
----------
Дишай дълбоко
Започни деня, като вдишаш през носа и задържиш дъха за 10 секунди. После издишай докрай, докато не можеш да изкараш никакъв въздух от себе си. Така ще прочистиш дробовете си от старите газове и ще се почувстваш много по-бодър.
----------
Грижа за сърцето
То е най-важният орган от твоето тяло. Затова спазвай разумна хранителна диета и не прекалявай с пиене и пушене. Ако сърцето ти е здраво, ще видиш, че и на стари години няма да ти се налага да прибягваш до виагра или левитра.С други думи ,няма да се сблъскаш с явлението ''еректилна дисфункция".
----------
Копринени чаршафи
Копринените завивки държат хладно, което е много важно за добрия сън . Плюс това изглеждат и секси. Придават чувственост на всичко, което вършиш в кревата си.
----------
Освобождавай гнева
Дали ще е на футболен мач, баскетболен мач ,или чрез тренировки с боксова круша във фитнес зала -не е от толкова важно .Доказано е, че контролираните прояви на агресия са полезни за нервната система .
----------
Утре ще споделя таини за добрия стил и чаровния мъж![]()
![]()
Айде и аз да се запиша с една песничка
trymetryme (11-12-2013)
Стилът е мряката, балансът който всеки носи или мисли че притежава.
Ето някои много полезни съвети ,които трябва да знаете за добрият стил .
----------
Ръкавите на ризата трябва да се подават 1-2 пръста от ръкава на сакото.
----------
Ризата се носи само на голо.
----------
По-добре се орентирайте по слънцето ,отколкото да ходите с копие на известна марка часовници. Аконе можете да си позволите часовник над 1000 лв., разумният и стилен избор е SWATCH.
----------
Коланът и обувките винаги са в един цвят, а в идеалния случай от един материал и структура.
----------
Съчетаването на маратонки с нещо друго освен анцунг,шорнти или дънки е селско.
----------
Мъжът не бива да надява слънчевите очила като диадема на главата. Когато не ги носи, ги слага в калъфка и ги прибира в джоба .
----------
Дължината на сакото трябва да стига точно до края на сгънатата в юмрук ръка на мъжа, прилепена до тялото.
----------
Копчетата на ризата ,токата на колана и ципа на панталона винаги трябва да образуват една линия. Долния край на вратовръзката трябва да стига точно до токата на колана(нито по-горе, нито по-долу)
----------
Черен е универсалният цвят за чорапите. Всъщност за цвета на чорапите няма строги правила , като изключвам пълната забрана на белите.
----------
Двуредният костюм се носи винаги закопчан. Никакви изключения.
----------
Общественото положение на един мъж се познава най-лесно по 3 неща-обувките, часовника и рамките на очилата.
trymetryme, тез първите три много странни някак- визирам днешния ти пост
Безплатен обяд няма!
Хепи бе ти тук ли си.. хич не се обаждаш последно време![]()
Happy68, кое по-точно намираш за странно .
![]()
Слънчевите очила на средата на челото, каквото нова мода забелязвам...много ме дразни