I trade with an ICMarkets ECN account
...ъъъ, ама депозита е в евро 777 х 1.37684... = 1069.81... правят хората на глупаци... за трохи... отношението дразни...
----------
Изгубих си един час по чата - дават ми нелепото обяснение с валутата на сметката. Ама в условията на бонуса такова нещо НЯМА.
Не е така ве Човекгрешката е в теб
Важното е в каква валута ти е сметката и според това се определя в каква валута ще е бонуса
Затова и за депозита и за бонуса са изброени евро,долар и паунд
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Но нали сметката с която трейдваш ти е в Долари!
Просто ти си се заблудил и очакваш да оправдаят твоята заблуда....но не би!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Депозита влиза при тях под формата на 777 евро, те го конвертират и ми вкарват в сметката 1069 долара. Нормално е така като са изброени да значи съответно - не според валутата на сметката. Така смятам аз, поне. Това се разбира от условията им:
Deposit at least 777 €$£.
After deposit we will automatically add 77 €$£ as a bonus
Никъде не пише, че ако депозирам 777 евро на сметка в полски злоти /щото имат такива/ ще ми дадат 77 полск злоти, а не 77 евра.