Аз новинарските канали ги избягвам.Файда няма По централната тв час по час ни разправят за инвалидите и за горките бездомни дечица на горките бездомни емигранти,по останалите ни мътят главите с това колко са добре турчолята и кой как ритнал топката а като погледнеш никой не му пука за обикновенния бълг гражданини ,него и кучетата не го ядат вече ,че и те се изкилифинциха
Боже колко права беше оная баба преди години в тролея към гробищата ,дето кълнеше депутатите :
-Цветя да ви купят на Всичките
-Венци от цветя за Ви купят
- Един по един да си заминавате ,с краката напред ,по тоя път ....
.................................................. ............................................
Щеше да е много тъжно ако не беше много тъжно
Гледам икономически...
Но понякога не съм властелин на дистанционното и тогава ме заливат с турска помия....
п.п. Тия даже не ядат свинско как живеятщо за живот е техния???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-12-2013)
Абе не се знае колко пари са му набутали на тоя да се отцепи от ГЕРБ-а.И други да е бил на неговото място все таяТия взеха вече да стават за срам...Напусналият ГЕРБ Георги Марков: Няма да бъда памперс на никого
Издигането на Георги Марков за депутат беше грешка, заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-12-2013)
Щот не си ял овнешки пържоли. Майсторски паправени. 40 вида предястия и основни ястия, със всичко друго, само не и със свинско.
Колкото до новините, аз предпочетам да гледам евронюз. Нашите са много цензурирани и автоцензурирани, манипулирани, сгомнясани. Като и цялата журналистическа гилдия.
kypa (08-12-2013)
predator, Ти ще се присъединиш ли към новите протести:
ДА СПРЕМ ТУРСКИТЕ СЕРИЯЛИ.
Те са част от турската инвазия...
kypa (08-12-2013)
Хмммм ще стане ама като станат прекалено много турчалята, та няма да има смисъл вече от това. А сега и сирийчетата.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
kypa (08-12-2013)
бой требе![]()
![]()
кьотек
![]()
![]()
със протести очевидно не става - ил поне трябва народ за тез протести, не стадо овце...
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Трябва нещо да се направи и да бъде ограничен броя на турските филми.
п.п. Едва ли е възможно да бъдат спрени от веднъж защото много хора вече са пристрастени към тях...
kypa (08-12-2013)
едно време с латинохамириканските беше тъй![]()
![]()
ку почнат да ги въртят пак тях дъл нема да се оправи народа
![]()
![]()
български явно не искат да гледат...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Трябва да има някакъв закон за ограничаване на тези сапунки.
Нещо трябва да се измисли...
Те са толкова много, че днес направо се предозирах ...
pablo, аз съм за!!!
Но това , че ги има по тв-то значи че имат рейтинг
Явно доста хора ги гледат.
Спомнете си новините на майчин език! Мисля че ги спряха.
Въпреки всичко, можем да изразим несъгласието си с тях.
Защо мразим турските сериали: http://mavericos.blog.bg/novini/2010...seriali.471225
ДОЛУ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ !!!