Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само да си помислиш за нея и вече има подмокряне.
Не е лесно ей не е.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
въйииии... Цветелинчето я бях забравил за секунда![]()
![]()
сигур шъ манат офисчетата от КАТ... горката... дано поне Цецко да тури по-малки такси за народеца...
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Стига да дадат и малко права на потребителите, и малко да им озаптят лихвите и такасите. Сега си слагат и такса "заставане пред гише".![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз два акта у жювота си съм плащал - и за двата отидох до офис на мойта баМка - и оттам наредих тегленето![]()
![]()
таксите бяха по 80 стинки
![]()
![]()
а ку бях платил кеш у офиса в КАТ (който е направен за удобство и намаляване на разходите между другото) щях да дам по 3 лефа за всеки...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Кви 3 лева? Аз преди 3-4 години ми беше последният акт и платих 6 кинта за превода.
Такова нещо го няма никъде.
аз имах два само през тази година и ги платих през e-pay. там таксата 1 лв.. иначе и мен щяха да ма одрусат по 4 лева..
6 лева такса - трябва да е било междубанков касов –в бой– превод.
Към 2 лева вървят междубанковите безкасови преводи - демек от ваша сметка
а 0,5-1 лева вървят вътрешно банковите безкасови преводи
таксите варират и от сумите те до сте плащали
----------
хубаво е платежните от платените глоби да си ги пазите,
защото много често се случва КАТ да не отбележи вашето плащане,
десетки случай съм имал с такива клиенти, които са платили и търсят след година две документ за направеното плащане.
звездоброец (08-12-2013)