нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
въйии... красавец Тошко![]()
![]()
па чравцата му още по-убави станали
![]()
![]()
![]()
кът присъствам на тошково убийство най-много обичам от бута да апна леУко посолен само![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
~@~,
малееееее ...нямам думи
едни детски спомени ми изплуваха ...сега дори и на село да ида да живея ...
с таквоз нещо няма да се нагърбя
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чревцата отиват за кучетата
ох, па те са едни овци... овци ли...?
Кавказки алтай кой не е виждал? добичета огромни
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
тез суджуци не са ли у чревца пълнени![]()
![]()
![]()
аз тях визирах напреди...
![]()
![]()
а кучариите от тоз род са верно кът овци
![]()
![]()
![]()
ох,Албе, тате все си търси повод да ни събере покрай прасетата
та... приятни моменти
тъкмо качвах снимки и клипове от днешното пътуване...
но... да са ми живи и здрави още дълги години да ни сбират около прасето
albagpipe (07-12-2013)
~@~,
Живи и здрави да са ти!!!
малко се натъжих пък аз ...
на 51 си отиде моя татко...но и той едва ли щеше да гледа добичета ...друга порода беше
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe, взе да мЪ гложди любопитството![]()
![]()
тез картинки от кое книжле са точно ???????????
![]()
![]()
![]()
писах, де
----------
Money Management - Written by Joe Ross
----------
хайде, превеждайте поне
Лека Ви нощ от мен... че нещо много ми е уморено
днес малко в повечко ми дойде работата
две прасета... никак не е малко