честито и на именяците от мене.....живи здрави и много радости покрай тях!!!!
ПП и да не се скатават ам да почерпят.....![]()
честито и на именяците от мене.....живи здрави и много радости покрай тях!!!!
ПП и да не се скатават ам да почерпят.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес пак ще има голям екшън покрай новините в 15.30 ...![]()
Готвите ли се за танците следобед ?? Ще има кръв и сръбска музика !![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
опитвам се да установя на графиката до къде ще отидем нагоре ако данните са лоши и ми се струва, че 1,3830 е подходяща котировка.. мислех да затворя моите къси преди новините но ми се струва, че потенциала за нагоре не е чак толкова голям..
Спокойно бе![]()
![]()
края всеки го знае ....
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
веке съм спокоен.. анализирах лошия сценарии и установих, че не е чак толкова лош...
Както тръгва нагоре ако направи някоя изцепка нагоре ще стане тъпо.А днес е петък. Иначе поздравявам всички с празника.Актуален за форума все пакИнтересно наистина колко ли ще достигне. Видях че има и обещания за уиски
![]()
Последна редакция от rolld : 06-12-2013 на 15:54
Така да е Ще видим от 1,3700 ще му мисля за къси ..................................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
аз се моля малко преди данните ако може да върне малко и да затворя на по-малка загуба.. видно е, че Акулите очакват лоши данни.. усеща се просто..