You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еми влязох на 2 двойки и излязох в точния моментза това се хваля
до пипс
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с тез твойте 40% от капитала ти....дето играеш......какви акъли си тръгнал да ръсиш вееее.......бухахахха
ПП ко требе да бъдем честни.....с таз твоята игръ.....ти ще се научиш по бърже от мене да палиш свещи и молебен да правиш..........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (05-12-2013), juve (05-12-2013), Emil Enchev (05-12-2013)
тази двойка ако не спре да катери скоро ще си направя ритуално самоубийство (сепуко)...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До тук съм на загуба , след това избиване ......и сега.......май спирам?
Или поне си вярвам!
тоя Драги да спре да се закача с журналистките и да вземе да каже нещо съществено...
Аре още 10ай стига толко мъки
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
пуфффф.....ич несъм доволен днес.....много пипоне набрахме пък никакви стинки.......
ПП РЕДЕ аз съм аут вече....ма да знаеш ако скъсяваш че може да се изпружи до към 3672 нейде.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
може и аз да се науча бърже да паля... само че всяко влизане има своя смисъл![]()
Търговия на новини с вилица или половин вилица![]()
![]()
Всички търгуваме по различни системи![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН