Стар професор се оженил за своя студентка. В първата брачна нощ:
- Жени, ти имаш ли деца?
- Не, миличък!
- Жени, а майка ти не ти ли е разправяла за тия неща?
- Не, съкровище!
- А приятелките?
- Ами не!
- А книги не си ли чела на тази тематика, миличко?
- Не, професоре!
- Лошо! Много лошо! И аз всичко съм забравил!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То не че са по-сполучливи, а моралният им кодекс е жесток. И срама който се е насаждал в тях от детска възраст още ги възпира да си променят и статута. Дори в БГ е било така преди 20 години. Гледало се е с лошо на разведените.
Което е абсолютна простотия и добре, че вече не е така.
Млада и красива девойка се жени за богат и много възрастен английски лорд.Естествено, както е обичаят в Англия, семейството спи в различни спални.
Преди първата брачна нощ младоженката си мисли: “Дали ще дойде, или не…”. През това време на вратата се чука. Младоженката трепетно отговаря:
– Влез!
Влиза лордът:
- Миледи, дойдох да изпълня съпружеските си задължения...
ги лордът, пожелава й приятна нощ и отива в спалнята си.След известно време на вратата се чука:
Миледи е много изненадана, но лордът отново изпълнява съпружеските си задължения, пожелава й лека нощ и отива в спалнята си......…..
Чукане по вратата. Миледи с ужас отговаря:
- Влез...Влиза лордът:
- Но сър, за седемнадесети път тази вечер .....
Лордът сконфузено:
- Простете, склерозата….. !!!!
Последна редакция от ~@~ : 05-12-2013 на 21:52
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Как да се развеждат, като не се женят хората?То не че са по-сполучливи, а моралният им кодекс е жесток. И срама който се е насаждал в тях от детска възраст още ги възпира да си променят и статута. Дори в БГ е било така преди 20 години. Гледало се е с лошо на разведените.
Което е абсолютна простотия и добре, че вече не е така.
Това като, как да те забравя, като не мога да те запомня........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пилот вика стюардеса и й казва:
- Намери начин да кажеш на пасажерите, че след няколко минути ще спре един двигател.
Тя се замислила и влязла при пътниците:
- Моля за внимание. Искате ли да ви направя един фокус?
- Да, да…
- Сега, като си сваля ризата, ще спре единия двигател.
Свалила си ризата и хоп – двигателя спрял.
В това време пилотът пак я повикал…
.- Трябва да кажеш на пътниците, че всички двигатели ще спрят.
Стюардесата пак влязла в залата с пьтниците:
- Искате ли още един фокус?
- Да, да…
- Добре, сега като си сваля сутиена, ще спрят всички двигатели.
Свалила го, двигателите спрели и самолета се разбил.
От останките се изправил едвам един дядо. Той се поотупал и казал:
- Е-е-е, аман вече от женски номера…
----------
Пристига един полицай на работа гол. Питат го:- Какво става, Васко, защо идваш гол?- Ами… вчера отидох на нощен клуб…- Е и?- Ами, танцуваме, натискаме се, всичко е нормално…- И?- И изведнъж диджеят спира музиката и казва: „Сега ще изгасим светлината за 30 сек. И мъжете да се съблекат!“- ?- Включват светлината след 30 сек. – всички мъже сме голи! Чудничко!- А после?- Диджеят пак се обажда: „Сега ще изгасим светлината за 30 сек. И всички дами да се съблекат!“- !- Включват светлината и всички дами са голи!- Невероятно! А след това?- После диджеят каза: „Сега ще изгасим светлината за 30 мин. И мъжете да започват работа!“- И ти…- И аз дойдох на работа.
----------
Свекървата мете на двора с дълга метла. Минавайки покрай прозореца на снахата, доловила прекрасен аромат. Опитвайки се да остане незабелязана, тя подала нос.
Снахата забелязала интереса, приближила се до прозореца и казала:
- Яхния, мамо, яхния.
- Да я яхне майка ти!
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Нали говорим за браковете, тези които вече са се оженили. Тези които не са...има много плюсове...даже не се сещам за минуси
Сега се сетих, че преди дори е имало глоба, ако човек не е женен, както и глоба ако няма деца.
GGBG (05-12-2013)
Семейство Иванови все не успявали да заченат дете и решили да си вземат баща под наем. В деня, когато трябвало да пристигне бащата донор, г-н Иванов целунал жена си и смутено казал:
- Аз изчезвам скъпа, човека ще дойде скоро.
Половин час по-късно, по една случайност, пътуващ фотограф на бебета позвънил на вратата, надявайки се да реализира продажба.
- Добро утро, мадам, аз бих искал да...
- Оо, няма нужда да обяснявате, аз ви очаквах. - прекъснала го малко нервно г-жа Иванова.
- Наистина? - озадачил се фотографът.
- Ами добре, аз съм страхотен специалист по бебета.
- Точно на това се надяваме аз и съпругът ми. Заповядайте, влезте.
След минута госпожата попитала, изчервявайки се:
- Ъмм, откъде ще започнем?
- Оставете всичко на мен, госпожо. Аз обикновено правя две пози във ваната, една на канапето и може би няколко на спалнята. Понякога, на пода на хола също се получава хубава поза, там е широко и спокойно можем да се поразхвърляме.
- Ваната? Пода на хола? Нищо чудно, че не сме успели да направим нищо с моя Гошо.
- Мадам, никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит. Но ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от шест или седем различни ъгъла, сигурен съм, че ще бъдете доволна от резултата.
- Боже мой! Това е много... - ахнала г-жа Иванова.
- Госпожо, същността на моята работа не позволява да се действува прибързано. Аз лесно мога да ви претупам за пет минути, но съм убеден, че ще бъдете разочарована.
- Зная това. - тъжно отвърнала госпожата.
- Позволете да ви покажа някои от моите произведения! - казал фотографът, изваждайки албум със снимки на бебета
.- Ето това го направих в рейс на градския транспорт.
- Боже господи! - възкликнала г-жа Иванова, мачкайки носната си кърпичка.
- А тези близнаци се получиха изключително добре, като се има предвид, че беше много трудно да се работи с майка им. - продължил фотографът.
- Било е трудно?
- Да, тя беше много претенциозна. Трябваше да отидем в Борисовата градина за да свършим добре работата около децата. Хората се тълпяха и ни притесняваха.
- Борисовата градина!? - разширили се очите на г-жа Иванова от изумление.
- Да, а освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и аз трябваше да се пазя от него докато работя с майката!Госпожа Иванова се олюляла и възкликнала:
- Имате предвид, че кучето наистина е искало да загризе вашият ъъъ.. , апарат!?
- Точно така. Е госпожо стига съм се хвалил, ако сте готова, аз ще вадя триножника и да започваме работа.
- Триножник!?- Разбира се мадам, моят апарат е голям, тежък, 29 сантиметров, професионален. Без да го подпра на триножник не мога да работя с него. Мадам?! Мадам?! Боже, какво й стана, тя припадна!
Bibco (05-12-2013)
Oleg (05-12-2013)
Fafa (05-12-2013)