Тези като професор Чирков се броят на пръсти, циганите нямат аналог като народо-психология в световен мащаб, това е народ който разрушава и паразитира върху други общества , и след време гостоприемниците ще започнат да измират, но тогава ще е късно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да измират не знам.. но да губят мнозинство над тях да... как стана с България.. кои сме повече![]()
Ако българките раждат по 1 дете... те по 3 раждат.. как да стане.. А между другото вчера по новините казаха една интересна статистика.. В България всяко 10то момиче под 18 прави аборт... "Красота"...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тези деца не знаят ли че може да се чукат и без да правят деца? Ай стига бре - да не сме 19 век?..
Това е поредната наша простотия - толкова аборти!!! А след това - колко от тях ще са детеродни, ако стане някой сакатлък с яйчниците им след аборта!?...![]()
Нямам нищо против да правят аборти.. не мисля, че е нормално да допускаш такива неща.. И не мисля, че са чак такива грешки за каквито казваш.. Кажи ми как не би се случило нещо такова при условие, че започват на 12 и на 15 вече са разбрали каквото им трябва и до 18 в пълен разврат ...
бибко, стават грешки бе
Пък и на 18, то и няма кой знае къв контрол
Докато усетиш, че е за вадене и той вече е свършил работата
А и не винаги има кондоми, а като няма да се откаже еването ли ?
----------
Е те да не мислиш, че са искали да се допусне такова нещо ? То понякога става неочакваноНямам нищо против да правят аборти.. не мисля, че е нормално да допускаш такива неща.. И не мисля, че са чак такива грешки за каквито казваш.. Кажи ми как не би се случило нещо такова при условие, че започват на 12 и на 15 вече са разбрали каквото им трябва и до 18 в пълен разврат ...
Особено кога са в овулация, хващат от въздуха
Че много ясно, че на 12, макар, че 12 е малко, но на 13-14 определено момичетата яко вече се облагородяват. А на 18 са си топ курвите на гимназията![]()
Курва=жена на която й се харесват мъжете
Ти да не искаш да станат на 23, че тогава да започнат или да чакат до сватбата ?![]()
Не.. но не мисля, че дори на 15 е нормално да започне![]()
Добре де, Олег, същото е и в другите държави - тя природата навсякъде е еднаква и нагонът - също. Защо там абортите са по-малко!?
Ти ми кажи нещо друго - как си направил да разбираш, че във форума има отговор , който е на твой постинг.
Забелязал съм, че веднага, когато отговоря на твое изказаване, ти се появяваш. Има ли някакъв скрипт за това или просто дебнеш непрекъснато, което ми изглежда малко вероятно![]()
Ами аз бях от другите децаЗапочнах с тези работи на 17 колкото и странно или глупаво да звучи
![]()