Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е не могат да извадят, но пък хора много, ще намериш други
За подлостта е така, но пък хора много, ще намериш други
Успеха, парите, властта, изгодата е това което свързва хората в общество. Ако няма такова нещо като ползата, то хората не биха могли да съжителстват.
Ти пък голям разбирач се извади.ТЦ...доверието се гради от сърце..и любов...обичаш и вярваш,вярваш и обичаш..това дава щастието на хората!!!
----------
Значи нещо,като минимален..РЕД,требе да има тука.......ние сме свободни хора..и никой не иска ограничения..но поне отговарайте, на заглавията на темите...А като ги разбираш толкова тия работи, дали ги и прилагаш на практика? Да даряваш щастие, за да ти бъде дарено и на теб?
Пп: О, чакай да видя какво е заглавието на темата. При следващото ми мнение обещавам да се съобразя.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 04-12-2013 на 17:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има нещо вярно в това за обществото като цяло, но аз си оставам с мнението, че с пари истинско доверие не можеш да купиш...
То реално не ти и трябва. Необходимо е като платиш да ти бъде свършена работата.
Да има взаимна изгода между хората, защото ако няма такава, като например колата ти угасна извън града в събота през ноща, като звъннеш на приятел и го събудиш, той не да ти каже, ама сега спа ве, а директно да пита, къде да дойда.
Та така Бибко, доверието се купува също
Щото ако не дойде, повече няма да го потърсиш, но и ти на него повече няма да му помогнеш за каквото и да е![]()
Въх! Чакай да се опомня от проявената щедрост... да изразя мнението си. Направо съм шокирана... ще измисля все нещо... За какво са ни тия букви? Не може ли да си останем само на щастието и пожеланията?
Пп: А и при петрола ми е напечено, малко и там да се успокоят нещата, че там пък ме изненадаха неприятно с една "новина".
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Олег, за мен доверието се гради на основа, взаимоотношенията между хората, това с купуването нещо не ми стои много на мястоТо реално не ти и трябва. Необходимо е като платиш да ти бъде свършена работата.
Да има взаимна изгода между хората, защото ако няма такава, като например колата ти угасна извън града в събота през ноща, като звъннеш на приятел и го събудиш, той не да ти каже, ама сега спа ве, а директно да пита, къде да дойда.
Та така Бибко, доверието се купува също
Щото ако не дойде, повече няма да го потърсиш, но и ти на него повече няма да му помогнеш за каквото и да е![]()
Аз същото го казвам. Взаимна изгода. Ако ти нямаш полза от взаимотношението си с някого, ти няма да имаш контакт с тоз човек.
Пък и не приемай, че купуването е само с пари.
GGBG (04-12-2013)