Стига си разпитвал ората ваааааАбса тука имам конкретен въпрос
към твоита СВЕТЛА личнбост!!!
https://forum.bg/showthread.php?594-...l=1#post664232Нъл прайш процедиргване
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това в момента , което виждам на графиката е "корекция на вчерашния спад и на по- голям фрейм двойно връхче"
Кажете правилно или грешно?
Пп връхчето се развали!
Не ми отговаряйте!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачо, да не ме бъркаш с някой, аз прогноза за гепито не съм давал, нямам и позиции.Абса тука имам конкретен въпрос
към твоита СВЕТЛА личност!!!
https://forum.bg/showthread.php?594-...l=1#post664232
На кое викаш Гепи, бре ман?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А Бачо, ти визираш нещо по-старичко. Паунд/йените ги изчистих на стопа на Маранди последните 167,973. То има още много да катери. Но чакам долар/йена да коригира и може и тука да видим 300-400 пипа бърза корекция.
Иначе целта е 200+
----------
Фафче, знам, но понеже тука не съм писал позиция за гепи-то и се зачудих. Но се сетих, че Бачо чете и в инвестора, а там бях дал и навързах.
Как сте агънца???
Евро/йена няма ли да пробива 140 вечеа добро утро и от мене
![]()
РЕДА много рядко отваря инвестора,А Бачо, ти визираш нещо по-старичко. Паунд/йените ги изчистих на стопа на Маранди последните 167,973. То има още много да катери. Но чакам долар/йена да коригира и може и тука да видим 300-400 пипа бърза корекция.
Иначе целта е 200+
----------
Фафче, знам, но понеже тука не съм писал позиция за гепи-то и се зачудих. Но се сетих, че Бачо чете и в инвестора, а там бях дал и навързах.
но тука Абса беше коментирал йените,
че щели да падат много срещу всичко и беше
споменал конкретно число като цел на ГЕПИТО!!!!
РЕДА забрави числото, но понеже има
там едно дълго с профит от около +200
пипа в момента сабалента се зачуди кое
ли е числото споменато от Абсата.
То позицията дребнак ама,,,,,,![]()
Нямах намерение да трейдвам паунд/йена. Но ония пич Марандито се беше разбеснел и даде прогноза на 161 сел, стоп 168, цел 155. Аз я играх наопаки с частични затваряние по-рано на 2/4.РЕДА много рядко отваря инвестора,
но тука Абса беше коментирал йените,
че щели да падат много срещу всичко и беше
споменал конкретно число като цел на ГЕПИТО!!!!
РЕДА забрави числото, но понеже има
там едно дълго с профит от около +200
пипа в момента сабалента се зачуди кое
ли е числото споменато от Абсата.
То позицията дребнак ама,,,,,,
Водещата ми е долар/йена, а тя стигна таргета ми, та не знам тука какво ще стане.
Иначе цел на долар/йена 113, но го мислех чак за март месец.
Как сте агънца???
Абса чадо,
понеже РЕДА не е лакУм кат ПРАСЬО
е написал лимит в ГЕПИТО на 211,999.
Има ли възможност за март нейде да стане.
РЕДА е много търпелив!!!![]()
113 долар/йена по 1.71 паунд/долар, смятай си го. Някъде около 193 идва целта.
Как сте агънца???
REDA (03-12-2013)