E Фата не става дума за какво ми пука, просто обсъждаме качествета на управителите - началници в днешно време
Нищо повече
В предишния пост коментирах качествата на началници мъже ,а в този за жените
Все пак,ако не друго ,това са си неща от живота, който ни заобикаля![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
*
saxsten,
Всеки от своята си камбанарийка ...най за предпочитане сам да си си шеф...без подчинени ...за това няма по-подходящо от форекса.
Само дето тук не може да се оправдаваш с някого...нито с шеф или пък обратно ...много грозно ми беше, като слушах как шефа хока
колегите и се оправдава пред клиентите с тях, а истината беше - липсата на пари за материали, а не мързела на еди кой си ...който пък
месеци не е виждал пълната мизерна заплата ...а джиповете с фльорците не спират да бръмчат ...то не е за приказване ...мила родна картинка
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Алби ,
такива много дълго не могат да бъдат шефове ...
намират това което "търсят" .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (03-12-2013)
Добър утро Албичка Да си ми жива и здрава и все така ранобудна като чучулига*
saxsten,
Всеки от своята си камбанарийка ...най за предпочитане сам да си си шеф...без подчинени ...за това няма по-подходящо от форекса.
Само дето тук не може да се оправдаваш с някого...нито с шеф или пък обратно ...много грозно ми беше, като слушах как шефа хока
колегите и се оправдава пред клиентите с тях, а истината беше - липсата на пари за материали, а не мързела на еди кой си ...който пък
месеци не е виждал пълната мизерна заплата ...а джиповете с фльорците не спират да бръмчат ...то не е за приказване ...мила родна картинка
Иначе в България най лошо е ,когато си разбираш от работата и на главата ти са разни некъдръвници
Прочее ,Вива Форексо, прочее![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
albagpipe (03-12-2013)
Добро утро!
Нещо ме събуди в 5 и рекох да погледна озито след лихвата какви ги върши и дали
----------
"Да виждаш нещата такива, каквито са е лесно. Силата е в това да можеш да ги приемаш" Лао Дзъ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес с удоволствие бих казал добро утро. На вън пече слънце и не е студено![]()
Алби вече е изгряла остана и другите да се излюпят
Попътен тренд за решилите да търгуват днес
![]()
На златарите не им ли липсва Eli2356
Не съм я срещала скоро, а напоследък и златото наглеждам![]()
coldys (03-12-2013)
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Той отдавна изчезна ,
а Ели в темата за петрола пишеше често ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb