И какво? Мислиш, че грешат ли?
Че така изпускаш парата?
И какво? Мислиш, че грешат ли?
Че така изпускаш парата?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
началниците требе да се псуватм, Фафле... независимо дъл са твоите или на някой друг![]()
![]()
винаги има за ко... даже и да не знаш
![]()
![]()
![]()
онуй нетданията може само с техен акаунт - няма кът на метакуотес да мож да влизаш в сметка на инстаинак котировките им са максимално близко до ецн-то
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ооо , 10x!началниците требе да се псуватм, Фафле... независимо дъл са твоите или на някой друг![]()
![]()
винаги има за ко... даже и да не знаш
![]()
![]()
![]()
онуй нетданията може само с техен акаунт - няма кът на метакуотес да мож да влизаш в сметка на инстаинак котировките им са максимално близко до ецн-то
Чудех се аз защо така не мога да си вкарам сметката, та даже преинсталирах и пак същото!
А то си имало причина! Тогава я трия! Няма СМИ !
И шефове не трябва да се плюят, че може да си от другата страна..............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за анализ не е лоша нетданията... интерцепторчето е доста по-добре де![]()
![]()
в него мож да влезеш с акаунт на фхцм и дюкаскопилетата... май и на други можеше, ама с инста не
![]()
![]()
![]()
а за началниците - аз кът съм бил от нея страна съм гледал да съм от изключенията... и въпреки туй съм имал едно наум колко ме хранят зад гърба ми![]()
![]()
![]()
Е да , но като не може да се ползва по предназначение, за което ми е нужно!
Иначе е по-добра от метакуот -а!
А иначе, какво като те хранят? Въпроса е ти да им стъпиш на главите! Пък те да си хранят! Дисциплина да има!
стъпването на главите изобщо не е решениетокогато има ред и отговорност дисциплината сама идва
![]()
![]()
п.п. отговорността е за началника
kypa (02-12-2013)
за един убав филм съ сетих зарад тез гарги![]()
![]()
![]()
http://www.imdb.com/title/tt1499658
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доволно филмче, аз ей това си дръпнах одеве,
след малко го пускам.
kypa (02-12-2013)
*
Шефът към нова служителка:
- Тук ние много държим на чистотата. Изтрихте ли краката си в изтривалката пред вратата, преди да влезете?
- Да, господине!
- Тук ние много държим и на честността. Ние нямаме изтривалка!
kypa (02-12-2013), GGBG (02-12-2013), Emil Enchev (03-12-2013)