и аз искам едно кредитче,безсрочно...ама няма кой да ми го даде![]()
и аз искам едно кредитче,безсрочно...ама няма кой да ми го даде![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз и на срочно съм съгласен![]()
![]()
де да то дадат само... срока после жгу смятаме
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Виж сега Парите никога не са излишни Но ако можеш да плащаш ипотека някъде с около 30 % по скъпо от колкото плащаш наем в момента ще се съгласиш че ще ти е много по изгодно да си купиш жилище вместо да му плащаш наема.За съжаление има според мен изкуствено създадена ножица в цените по обслужване на жил кредит и наемите.Тези разлики могат драстично да се намалят ако държавата си беше на местото.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
аз викам направо депозитите да ги направят с по-високи лихви от кредитите.. така ще взимаме кредити и ще ги внасяме на депозити и ще живеем от рентиерство..
баш... шъ гу зема аз един път кредита, че посля шъ одя да им го давам пак![]()
![]()
ади де...
![]()
![]()
че не мога да изям и изпия кредита, ам шъ ги чакам лихви да ми дават...
![]()
![]()
![]()
е ми нали после ша ги го искат кредита баМките.. иначе конфискация на имуществото..
Нали като стана богат ,ще ми трябват високи лихви ,за да правя парички![]()
ем имущество аз нямам![]()
![]()
нъл ти викам - шъ ги изям и изпия
![]()
![]()
па те да искат.... шъ имат да вземат
![]()
![]()
![]()