Не е лошо като идея...Частните съдебни изпълнители също искат въвеждане на граждански фалит
От гилдията предлагат да се преосмисли доколко е оправдана привилегията на банките при събирането на просрочени дългове
Не е лошо като идея...Частните съдебни изпълнители също искат въвеждане на граждански фалит
От гилдията предлагат да се преосмисли доколко е оправдана привилегията на банките при събирането на просрочени дългове
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
scooterr, аз не мога да си представя да имам заем, и постоянно да мисля как да го изплатя... това скъсява живота
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Човеко започваш да живееш от вноска до вноска. Аз така бях, като внесях едната си виках дали ще успея да внеса другата на време.
Добре, че ми паднаха пари на куп, че веднага бегом в банката![]()
Много бързо ни научиха да живеем на кредит ,
само за петнадесетина години .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Сега още по бързо ще ни научат и да мислим като искаме да вземем.![]()
Все повече започват да си го мислят хората ,
четох , че над 50% не са склонни в момента да вземат кредит .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ами като започна кризата точно това се случи с много от хората,кредите взети и опукани а доходите паднали ха сега дее топчето.