аз съм скъсил при евро/австр.долар и евро/новозал.долар затова ще пропусна при евро/долар
аз съм скъсил при евро/австр.долар и евро/новозал.долар затова ще пропусна при евро/долар
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не мисля така яко селл и това е ................................
Имаме на 4ч яка дивергенция http://www.mql5.com/en/charts/111586...chmark-finance
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
и аз преосмислих след две глътки кафеНе мисля така яко селл и това е ................................
Имаме на 4ч яка дивергенция http://www.mql5.com/en/charts/111586...chmark-finance![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
coldys (02-12-2013)
не само тук съм го изтървал и на паунда щях да го посрещам и докато слагах поръчката литнаявно днес не е моя ден за сега на столчето ще си седя и ще ви се радвам как сте го колнали
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Честито,мечета...
Издоихме малко млекце от самозабравилите се крави
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
отиде ми печалбата от евро/долар за миналата седмицаоще 35 пипа и съм на 0
![]()
Още снощи в 2 ч пазаря се разшава Днес и трите експ алгоритъма хванаха движението но с различен ефект Кой повече кой по малко
Утре по закон еврото ще почне да рейнджи Ще видим кво ще правят в рейнджа
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
REDA (02-12-2013)
важното е, че днеска имаше хубаво движение което си е рядкост като за понеделник...