Албе, честито![]()
![]()
другия месец - три да направиш
![]()
![]()
и от традинг още 30
![]()
![]()
Албе, честито![]()
![]()
другия месец - три да направиш
![]()
![]()
и от традинг още 30
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
albagpipe (30-11-2013)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
GGBG (30-11-2013)
Брей тая не се удържа бе,да не ти е в къщата,ще попилее де що има.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е тука са фанали Кура, докът спами ... http://vbox7.com/play:b0ff159594
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
kypa (30-11-2013)
горе долу тъй![]()
![]()
само дет оня върши някаква работа... туй е разликата
![]()
![]()
![]()
Брей направо ме досрамя след толкова писане като гогледам тоя,трябва да почна да се упражнявам за скорост.Е тука са фанали Кура, докът спами ... http://vbox7.com/play:b0ff159594
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ко е полезното мойто...![]()
![]()
заривам форумЪТ с акита само
![]()
![]()
и не ходя на работа...
![]()
![]()
![]()
kypa, на какво си сега ?
Аз за съжаление не мога да пия защото съм на инжекции![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”