Няма да дадеш питифурите, защото не ни обичаш нас!.... иййййй значи, днес се успах и никой не ме събуди, дори след 10 часа!
Бях ви приготвил питифури за кафето, ама няма да ви ги дам защото сте много лоши!
Ще си ги ям сам докато се препичам на слънцето, ...а то пак изгряло бе!
Дори няма да ви кажа добро утро!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А бе защо просто не отиде до магазина и какво е това ставане в 8 30 в съботаНе така с лошото сега. Реших да си взема мляко издоено директно от кравичката, обаче само със ставането си останах![]()
И си сложих алармата за в 8:25, станах в 8:32 и в 8:40 бях на мястото, и чаках половин час, докато дойде човека и да каже, че мляко няма и колата му се развалила и дойде с някакъв човек друг, колкото да се обади.![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем нъл каза - щот от истинска крава искал мляко![]()
![]()
не от лилава
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
фицката (30-11-2013)
не бе, не съм........
пп/
Добро утро! и Приятен ден!
----------
............................ съжалявам, но вече не ви обичам!
----------
да тази по ти пасва! знаеш че има 15 годишна дъщеря и някакви папардаци на 30 г. като теб да ѝ се навъртат не ми е много приятно !![]()
Fafa (30-11-2013)
Не така с лошото сега. Реших да си взема мляко издоено директно от кравичката, обаче само със ставането си останах![]()
И си сложих алармата за в 8:25, станах в 8:32 и в 8:40 бях на мястото, и чаках половин час, докато дойде човека и да каже, че мляко няма и колата му се развалила и дойде с някакъв човек друг, колкото да се обади.Верно ли?
А ти познаваш ли тези хора, които носят млякото?
И аз обичам домашно, но само ако знам хората, иначе ме е гнус малко......не малко.....много!![]()
туй момиченце ку има момиченце на 16 годнки... не требе ли да е с малко по-добре изразен тен![]()
![]()
и да говори на "бате"
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.