сега разбра ли как става![]()
![]()
требе да има любоФ преди всичко
![]()
![]()
тогаз и скриптовете тъ подкрепят
![]()
![]()
![]()
сега разбра ли как става![]()
![]()
требе да има любоФ преди всичко
![]()
![]()
тогаз и скриптовете тъ подкрепят
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
.... иййййй значи, днес се успах и никой не ме събуди, дори след 10 часа!
Бях ви приготвил питифури за кафето, ама няма да ви ги дам защото сте много лоши!
Ще си ги ям сам докато се препичам на слънцето, ...а то пак изгряло бе!
Дори няма да ви кажа добро утро!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (30-11-2013)
Чадо, момичето е много свежо поздравявам те за вкусаЯ да пробвам и аз
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...50225171_n.jpg
----------
И ако не зависи от линка, значи е нещо друго, затова ще адна и линк:
https://forum.bg/showthread.php?739-...648#post660648
, ама ще трябва да те приземявам - много си дърт вече за този сегмент от женската аудитория - търси си нещо по омачкано!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дори няма да ви кажа добро утро!
anonimen komardjia, вече го каза![]()
Олег, ти как се обърка така днес?
Ооооо ясно! Защото е ИСТИНСКАТА СЪБОТА ДНЕС, ти затова в пет с кокошките стана!
Така така....репетирай, че от понеделник все в пет и рисунката преди Реда още!![]()
Не така с лошото сега. Реших да си взема мляко издоено директно от кравичката, обаче само със ставането си останах![]()
И си сложих алармата за в 8:25, станах в 8:32 и в 8:40 бях на мястото, и чаках половин час, докато дойде човека и да каже, че мляко няма и колата му се развалила и дойде с някакъв човек друг, колкото да се обади.