Днес всичко го е ударило на кайве. Бе за вас няма ли опашки по магазините, бутане в трамвайте, псуване по таксиметраджии............!!!![]()
Днес всичко го е ударило на кайве. Бе за вас няма ли опашки по магазините, бутане в трамвайте, псуване по таксиметраджии............!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GeorgiRR,
защо да си го причиняваме
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Пък и времето е хубаво.. може се опъне един пикник![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пикник чак на пролет,
сега е много студено ! Виж , за ски ще става скоро !![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Сетих се за вица дето един си поръчал пържени картофи и сервитьорката рекла:
- С удоволствие
- Не знам за удоволствието но да сложат и сирене
Ски.. аз се надявам пътя да позамръзне малко.. те ските чакат пред блока![]()
![]()
Мъж звъни в лабораторията:
-Искам да ми кажете резултатите на жена ми. Казва се Мария Иванова.
И лаборантката отива и гледа, че има две Марии Иванови - едната с диабет, а другата със спин. Върнала се тя на телефона и казала:
- Господине, не ми е разрешено да изнасям информация, но ще ви дам съвет. Като се прибирате, вземете една тава с баклавички и я дайте на жена си. Ако не умре, не я еб.те.
![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
joreto (30-11-2013)
аз не мога да карам ски, но на една шейна няма да откажа![]()