Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
anonimen komardjia (30-11-2013), Fafa (30-11-2013)
http://www.novini.bg/news/117029-%D0...%8A%D1%80.html
Андрю Мендоса бе арестуван от полицията в Тексас, пише британският в. Сън. Служителите на реда го хванали на калъп с кобила на съседа му. Пред полицаите 29-годишният американец обяснил причината. Приятелката ми ме напусна. А аз много искам да имам деца. Ето защо опрях до животното. Представих си, че ще бъде много грижовен баща на едно малко кентавърче (митично същество с глава на човек и тяло на кон).
![]()
фицката (30-11-2013)
Да, и аз смятах да му предложа малко по диференцирано да погледне на нещата, но по добре да се изнасям докато хептен не съм опознал мъжката същност.
Фафле, тея мъже са много лоши, напрау ми се накъдри косъма от срам, което ме навежда на мисълта че скоро не съм се епилирал там. Ужас!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Снощи ходих да гледам ей това филмче http://www.imdb.com/title/tt2193215/?ref_=nm_flmg_act_3Не е лошо, бягайте на кино
Па сега ше си направя бутер банички, че днес може всичко да се яде и по много![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да, и аз смятах да му предложа малко по диференцирано да погледне на нещата, но по добре да се изнасям докато хептен не съм опознал мъжката същност.
Фафле, тея мъже са много лоши, напрау ми се накъдри косъма от срам, което ме навежда на мисълта че скоро не съм се епилирал там. Ужас!Побързай Наборе....и на тях сигур им е гадно ако им останат косми между зъбите
еййййййййй....за една любима поза се сетих...дето в зависимост от нивото на женска хигиена, може да те остави с лош привкус
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (30-11-2013)
А Добър Ви ден момци!
Да Ви попитам азе вие що не сте на шопинг по молове и прочее?
аз бех, седнах да изпия едно горещо кафе... с опънати нерви и изплезен език
мразя да обикалям магазини с тинейджърката и да пазарувам
~@~,
аз вече се оттървах от тоя зор ...вече не ме търсят, дори и мнения не давам
но май вече минахме тинейджърската възраст
Може от всичко, но чак по многоооооо........,! Тц!Снощи ходих да гледам ей това филмче http://www.imdb.com/title/tt2193215/?ref_=nm_flmg_act_3Не е лошо, бягайте на кино
Па сега ше си направя бутер банички, че днес може всичко да се яде и по много
Фицка салата е готова.......! Супер вкусно нещо! Всъщност преиначена по моя вкус, само без "местните треви"!
Браво за идеята...и майонеза и сложих....нали каза, че днес всичко се яде!![]()
фицката (30-11-2013)