Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Сънищата бе Фицка, сънищата са по-хубави. Но и съня е по-добре.
Преди постоянно ми се спираше сънуването, а сега има продължителност и замисъл.
А спането ми е като на Фафличката. Преди 11 часа сутринта, не ме търси![]()
фицката (29-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (29-11-2013)
Хмммм....мойте сънища...по-голяма част са едни идиотски истории...къф смисъл да им търся
----------
Мааааааа...първо трябва да излезне от нея....природата де.....че да пита за още![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
anonimen komardjia (29-11-2013)
е аз не съм чак такъв маниак де! дори наскоро научих неволно че ботушки не било боти ,,, ама твоите какви са, аз например трудно нося черен цвят, само на кецове може или нещо хипер официално, иначе ползвам всички нюансите кафявото до плюс минус два тона, за онези натрапчиво кафявите става въпрос не мога да ги понасям органически!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тихо сега, освен ако не си нещо като масажист, пък и теляк може , но не е някакси обединително!
Те и моите не са по-различни
Скоро не съм и сънувал нещо ефектно. Ма такъв страх и адреналин какъвто на сън съм изпитвал, на живо не съм![]()
И да се събудя и да се осъзная и да си кажа, баси майката и екшънаИ да заспя с очакване за продължение
----------
Не му требе психар на фицката, той умен е. Да прочете литература как да се тълкуват и е готов. Аз от както прочетох и си разбрах, и страховете и всичкото![]()
фицката (29-11-2013)
Oleg (29-11-2013)
хилих се като идиотин до преди малко......едно аверче ходи в турция на почивка ......и решил да отиде на турска баня....дека са и с теляк.....па той е има нема 60 килца....и разправя като изкочи неква горила....ма буквално....и космат.....като плясна с двете си ръчища и каза ХАМАМ.....па аз от паниката го разбрах АМ АМ.....направо го разкекерчил докат го сапунисва.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....