Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да така е колега и аз съм на същото мнение...
Не се заемам с така отговорност да въртя на някой богат смотаняк
Парите а той и понятие да няма от форекс и като взема някоя печалба ще се зарадва. но като претърпя някоя загуба ще ми кленчи на главата
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Точно. Аз преди време имах такъв случай с един инвеститор да го наречем, искаше да инвестира 15000лева, като от тях искаше 1% на месец.
Просто му казах, че с моите пари не мога да се оправя той иска неговите да въртяи го отказах директно
![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
И много правилно си постъпил колега ..........................
Защото точно тия който имат пари своите грешки може да претърпят но грешките на другите едва ли ще преживеят ..........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Той в момента, в който ми ги даде ще ми виси на главата, а да не дава Господ нещо да се случи.
Ще си карам с моите, колкото и малко да са, не винаги ще е така![]()
Някой пък специално си търсят инвеститори като се надяват с едни по-големи суми да им върви по добре търговията.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ехех, но този човек за мен и повече от инвеститор ...
споделила съм повече от половината си живот с него
и ...няма как да прецакам доверието му