scooterr, и аз преди много търгувах със злато но само фалирвах от него и го спрях сега и аз като весо предимно търгувам с петрол![]()
scooterr, и аз преди много търгувах със злато но само фалирвах от него и го спрях сега и аз като весо предимно търгувам с петрол![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
infesta (26-11-2013)
scooterr, да бе то като се види че има сериозни и желаещи секи си казва и аз ще отида иначе като няма нико си казват то сиг ще съм само аз ко да правя там![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Айде оставям ви да си спамите на воля
Аз отивам на кафе![]()
Ако,имаш връзки с Дизела.Пий от неговото кафе,то винаги е заредено с хипер позитивизъм.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Ехеее, искам и аз такова кфе да поразпия, че напоследък нещо я няма мотивацията, а трябва да я има, трябва!
Е,щом те влече.Пък и можеш,да си го позволиш,наслаждавай се
Приятно кафе,бъди обграден от девойки,да ти го разбъркват.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.