100, на коя платформа си тествал толкова назад...и на какви графики (минутни, тикови...или други) ?
100, на коя платформа си тествал толкова назад...и на какви графики (минутни, тикови...или други) ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко, което казваш без доказателства, са само твои теърдения. А обратното, че всяка система в един даден момент трябва да се адаптира или фалира, можеш да видиш на много места в нета. Най-лесно е влез във форексфакторито, и виж колко системи са издържали.Какво значение има кога какво е ставало? Има графики и виждаш какво се случва преди и сега, има колкото искаш системи, които могат да оцелеят през произволен период. Всяка добра система ще има и силни и слаби периоди, но няма да стане губеща. Изобщо докато печалбата ти зависи от някакво статистическо преимущество въз основа брой входове и зад графиките седят хора просто няма как изведнъж да започнеш да губиш, ако това стане то не е заради пазара никога. И най-логичния аргумент - след като моята супер обикновена система е печеливша за всеки месец от 2000-та насам да очаквам ли да започне да губи? А като нея има колкото си искаш други системи, проблема, е че на дадено ниво хората наистина имат твърдото убеждение, че не може да има такава система, аз също съм бил така и дори това ми е бил най-големия страх, че ще трябва постоянно да си меня стратегията за да печеля и съответно няма никаква сигурност, че ако печеля тази година ще печеля и следващата...за щастие от доста време вече знам, че това не е така
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти какво разбираш като доказателство ?
Nasko, свали си алпарито, даунлодни му история от F2 и ще има за 10 години назад история, даже и на м1![]()
Nasko (23-11-2013)
Oleg, а ти какво разбираш под доказателство?....................... .................
Защо ми отговаряш на въпроса, със същият въпрос ?
Не си наясно дори какво те питам ли ?
Ето ти отговора ми:
Това което ми е казано дали мога да го проверя и да се уверя, че е така. Аз съм го направил и съм видял, че е точно така както казва.
Защо ми отговаряш на въпроса, със същият въпрос ?
Ето ти отговора ми:
Това което ми е казано дали мога да го проверя и да се уверя, че е така. Аз съм го направил и съм видял, че е точно така както казва.
Ми защото влизаш с кубинките. Не виждам твое твърдение по същество, просто тъп въпрос.
По червеното:
Да това би било доказателство.
100 ли ти е казал системата си, и ти си я проверил? Той твърди, че неговата система няма и месец загуба. На един и съши инструмент ли? Със един и същи ММ ли? Аз пък съм се нагледал на системи, които са перфектни за даден период, друг са на загуба.При равни условия. Един инструмент, еднакъв ММ за целия период. Ти знаеш ли кой срина пазара 2008-9г.?
albagpipe (24-11-2013)
Всеки може да си твърди, каквото си иска и да се прави на успешен и важен ...самият факт, че драпа да пише тук е ясно, колко е такъв ...
Ще ме прощават тези дето разправят, че търсели социални контакти ...бла бла ...вятър и мъгла ...
Не влизам с кубинките. Искам яснота, но ако грубо си го възприел...така си го възприелЗащо ми отговаряш на въпроса, със същият въпрос ?
Ето ти отговора ми:
Ми защото влизаш с кубинките. Не виждам твое твърдение по същество, просто тъп въпрос.
По червеното:
Да това би било доказателство.
100 ли ти е казал системата си, и ти си я проверил? Той твърди, че неговата система няма и месец загуба. На един и съши инструмент ли? Със един и същи ММ ли? Аз пък съм се нагледал на системи, които са перфектни за даден период, друг са на загуба.При равни условия. Един инструмент, еднакъв ММ за целия период. Ти знаеш ли кой срина пазара 2008-9г.?
На 100 системата, самият той е споделял детайли, иначе аз съм запознат и по-детайлно и това което казва, наистина е така. Няма такова нещо като губещи периоди. Може да има силни периоди и слаби периоди. Слабите периоди просто са с много малък на брой сделки, но не и губещи които да преобладават.
Знам още няколко такива системи и когато условията не са изпълнени, просто не дават сигнали. Но не започват да дават губещи. Та чак да се образуват и цели поредици от такива. Няма такова нещо. Не те знам ти какво си чел, но явно въобще не е струвало дори прочитането.
Системата може да бъде спрямо няколко инструмента също така. ММ се определя спрямо динамиката на цената....както и да е.
Кой срина ли ? Това не ме интересува. Интересуват ме графиките![]()
Кой срина и тем подобни шашми, който иска, да си пусне блумбърг
----------
Пак ли ве албе
Ам ай ся кажи, кой е тоя който се прави на успешен и важен, щото аз със сигурност не го твърдя
Пък ако такова мнение се насажда в мисленето ти и веднака отговаряш след мой пост, ем виж ти самата дали не си се взела за прекалено маловажна.![]()
Oleg, чо...
напротив ...много съм си важна ...просто ми светнаха много неща