Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Шшшшшш...младото кюрпе и набора....има ситуации в които се вдига, но после съжаляваш, че се е вдигналНадявам се съм бил изчерпателен
----------
Христофор Колумб достига бреговете на Америка, мислейки, че е открил Индия. В последствие Америго Веспучи разбира, че това е нов континент, а не Индия. За благодарност все пак кръщават най-малката страна на континента Америка на Колумб, а именно Колумбия![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (22-11-2013)
Ще се жертваш за форума толкова, аз ако бях в България бих се жервал за мира и спокойствието на форума!(Разбира се че не бих).
Абе това няма как да се знае. По-скоро май ти си така, щото човек мисли, че всички са като него.
Христофор Колумб достига бреговете на Америка, мислейки, че е открил Индия. В последствие Америго Веспучи разбира, че това е нов континент, а не Индия. За благодарност все пак кръщават най-малката страна на континента Америка на Колумб, а именно Колумбия![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това да ви е за урок, по-добре да му бяха дали яко пари, че да си живее живота.Сега на кого му пука, че Колумбия е кръстена на Колумб. Въобще на кого му пука за Колумб?
![]()
Не си прав..стига Колумб, до островите в Карибско море...както писах Куба..и Ямайка...ако искаш нещо басче..щом си прав, требе да спечелиш...не знам кой ме радактира, но целуфани от сърце...
Oleg (22-11-2013)
Конкретизирай...нещо у звездите ли съм объркал...............................................е и пост 50 букви, е нещо като, довиждане прасчо..не вервах че толкова ще се задържа
На 1 август с попътен вятър навлиза от юг в залива Пария и установява, че водата в залива е сладка. По този начин се досеща, че тук се влива голяма река. Продължава през залива на север, на 5 август открива полуостров Пария (10°40′ с. ш. 62°25′ з. д.) и продължава на запад покрай южния му бряг докато не достига до най-западната част на залива, след което завива на югоизток, открива най-западния ръкав от делтата на Ориноко, заобикаля п-ов Пария и на 12 август навлиза в Карибско море. Следващите два дни проследява северния бряг на полуострова, на 14 август открива о-вите Лос Тестигос (11°23′ с. ш. 63°07′ з. д.) и п-ов Арая, а на 15 август - остров Маргарита (11°00′ с. ш. 64°10′ з. д.). От острова Колумб тръгва право на север и на 20 август акостира в пристанището на Санто Доминго в Испаньола. След като анализира своите открития по време на третото си плаване и наличието на огромно количество прясна вода в залива Пария Колумб стига до извода, че бреговете които е открил вероятно са част от нов голям континент. По този начин той поставя началото на откриването и изследването на Южна Америка.
Да беше си отворил уики-то, а не да си личи, че и за комарджия не ставаш.
П.П. И мен ме търкат