Радвам се, че прогнозата ми се сбъдна за пореден път и че си обърнал платната навреме. Обаче продължавам да се удивлявам на обемите ти, на сделките де...Мисля че си изкарал достатъчно за черпавка, за едно кафе поне ще има.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Ееее как, даже за по едно ирландско ще имаИграя доста рисково напоследък. Не ми се лигави с дребни сделчици. Една на ден да е, но да си заслужава. Определил съм си обеми и ги спазвам. На голда влизам с по 100, на gpb/usd с 50 000, на сребро с 1000 и ми е по-добре от преди, когато правех по 50 сделки на ден за 5-6$.
----------
Ооооо, не питай! Когато в Петък затворих пазара на -3900 не съм спал цяла нощВ Понеделник сутрин като пое надолу вече беше по-спокойно, виждах го че ще ме извади от калта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а тези къси при това злато от кой тип сделки са - от новите или от старите?Ееее как, даже за по едно ирландско ще имаИграя доста рисково напоследък. Не ми се лигави с дребни сделчици. Една на ден да е, но да си заслужава. Определил съм си обеми и ги спазвам. На голда влизам с по 100, на gpb/usd с 50 000, на сребро с 1000 и ми е по-добре от преди, когато правех по 50 сделки на ден за 5-6$.
имам впредвид, тези, които днес спаси.
Безплатен обяд няма!
karimbit, Стопове не ползваш ли? При тези обеми и в някакви шантави дни спокойно може да ти направи 50-60 долара срещу тебе
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
важното е че си е струвало нервите .....Ееее как, даже за по едно ирландско ще имаИграя доста рисково напоследък. Не ми се лигави с дребни сделчици. Една на ден да е, но да си заслужава. Определил съм си обеми и ги спазвам. На голда влизам с по 100, на gpb/usd с 50 000, на сребро с 1000 и ми е по-добре от преди, когато правех по 50 сделки на ден за 5-6$.
----------
Ооооо, не питай! Когато в Петък затворих пазара на -3900 не съм спал цяла нощВ Понеделник сутрин като пое надолу вече беше по-спокойно, виждах го че ще ме извади от калта.
,щото другия вариант е бил двоино неизгоден ,хем нерви ,хем загуба .............
![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Стига да дава пазара, по-добре наистина е по-малко сделки, пък и е по-спокойно.
Старата я затворих на +600 на 1262. Тези са нови от днес при движението от 1262 към 1245. Влизах смело и спечелих, просто имах шесто чувство че ще стигне дотук, както и споделих тук във форума![]()
Честито на всички с къси в златото! Аз за съжаление не успях да се включа! А сега дали няма да върне малко нагоре - до към 1255?![]()