ivoleon, кога идват тия азиатци и ко трябва да стане да качат златото ли ?
ivoleon, кога идват тия азиатци и ко трябва да стане да качат златото ли ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivoleon, едва сега видях поста ти. Сега ще го погледна и ще постна графика с очакванията ми.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами то не е задължително да го качат,но понеже няма да спя,ще си следя позицията,е,надявам се и да изкарам някоя стотинка...
----------
aboleon, ок,благодаря ти ,ами на мен ми беше скучно и докато гледам мача на Бербатов,купих малко злато на 1315...
----------
Давай златце,до 1318-19 и продавам.....,скромен съм..![]()
ivoleon, това звучи несериозноИначе златото е в рейндж от където и да го погледнеш. Лично аз очаквам още някаква корекция на възходящото движение от 17.10., т.е. според мен има голяма вероятност златото да направи един спад преди да продължи нагоре. Но какво смятам аз няма голямо значение. От значение е, какво смята пазара
![]()
ivoleon (21-10-2013)
Бреййй, имало и такива дни през които не си заслужава да се гледа графиката на златото и то два поредни.
На подобна тъпотия никога не съм била свидетел при златото, честно! Пазарът е тотално скован от страх накъде да поеме. Да се надяваме на компенсация следващите дни.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivoleon (21-10-2013)
aboleon, Благодаря отново,аз и на рейнджа разчитам,цял ден е така,затова се надявам на още едно леко движение нагоре и да приключвам за днес.....,лека вечер,приятна почивка и дано утре е по-интензивен пазара...![]()
Eli2356, има. Ти днес не се ли включи на петролаТам е имало добри движения.
Петрола го обрах доста добре. Обаче се надявах и златото да мръдне малко надолу до лимитите ми от четвъртък още. А то оформя някакъв супер упорит правоъгълник, който не се знае накъде ще избие. Но ПОНЕ едно слизане до към 1300 трябва да има, макар и под формата на шиш, ако не друго.
Който си няма ядове - моля да заповяда при златото - гарантирано му е изваждането извън нерви, ако продължава в същия дух.На мен поне успя да ми ги поизвади последните 2 дни.
Не виждам назад в графиката толкова продължителен рейндж на Н4 в толкова тесни рамки - 14 х 4 часа... и то без изгледи да се упътва нанякъде.
Пп: Ще вдигна банкет като излезе от тоя рейндж.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-10-2013 на 22:09
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivoleon (21-10-2013)
Хммм, "трябва", ама то дали знаеПетрола го обрах доста добре. Обаче се надявах и златото да мръдне малко надолу до лимитите ми от четвъртък още. А то оформя някакъв супер упорит правоъгълник, който не се знае накъде ще избие. Но ПОНЕ едно слизане до към 1300 трябва да има, макар и под формата на шиш, ако не друго.Иначе златото е доста своенравно. Много са резки обръщанията му, като се включат и дълбоките шишове и в двете посоки и как да го търгува човек прецизно с близки стопове
![]()
знае, знаето най добре си знае
бръмммммммммммммммммммммм мммммммммммммммммм