220 искам за днес!!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
лакомо ДУПИ.....кръв сере.........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ами то и ФОМК имало днес....и сега накъде ще върви? Възможно ли е да падне още 100п.?
Може и да върне?
Оооо, май ще си седя на ръчичките!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (20-11-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
КинО (20-11-2013)
Удължил си значително, айде и аз да тръгвам да се пребирам да удължа и азМдааааа! МА504 на Н1, яка работа. Да видим довечера протокола на FOMC. Ама язе тогава че съм вече на 200 тр. гроздова. Та не е много здравословно да си правя експерименти с пазаря. А да си нарушавам режима на живот .............. до тогава............ много бре. ......Цял час, че и от горе..............)
Давай доларееееее1.33333333333 се виждааааа
опаланка......ПАТЕНЦЕТО ми.....светна 3444.....оставаме само с един трофеен фарфалак....3420.... ?......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....