Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много сложно става да се следят всички фреймове да се търси тренд,а на един фрейм тренда липсва в по голямата част от времето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (20-11-2013)
Може ли лекинко да не се съглася,без да споря.Тренда,според мен се вижда(за пример евро/долар от 2005г. до 2008 си е положителен,на месечна графика).От 2008 до сега си е отрицателен.Движенията вътре в тренда са корекции,на основният тренд.И всеки си ги отиграва,както сам си прецени-5-15-30мин.
Нооооо....трендът,си е тренд.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Aко търгуваш 1ч ти е необходим тренда на тази времева рамка,пък дали е корекция или не на тоя от няколко години си е игра на думи просто.Може ли лекинко да не се съглася,без да споря.Тренда,според мен се вижда(за пример евро/долар от 2005г. до 2008 си е положителен,на месечна графика).От 2008 до сега си е отрицателен.Движенията вътре в тренда са корекции,на основният тренд.И всеки си ги отиграва,както сам си прецени-5-15-30мин.
Защо използваш -положителен и отрицателен, бичи и мечи не е ли по правилноМоже ли лекинко да не се съглася,без да споря.Тренда,според мен се вижда(за пример евро/долар от 2005г. до 2008 си е положителен,на месечна графика).От 2008 до сега си е отрицателен.Движенията вътре в тренда са корекции,на основният тренд.И всеки си ги отиграва,както сам си прецени-5-15-30мин.
Нооооо....трендът,си е тренд.![]()
То зависи кой тренд гледаш бе![]()
![]()
и освен това може да гледаш , ама да не виждаш
![]()
ИИИ Чочо ти `ного умин баааМоже ли лекинко да не се съглася,без да споря.Тренда,според мен се вижда(за пример евро/долар от 2005г. до 2008 си е положителен,на месечна графика).От 2008 до сега си е отрицателен.Движенията вътре в тренда са корекции,на основният тренд.И всеки си ги отиграва,както сам си прецени-5-15-30мин.
Прочее на какъвто фрейма гледаш така трябва да търгуваш
Ако го гледаш на месечна немой да влизаш повече от 1-2 пътя в месеца за сделка ,което ще рече че ако влизаш според 5 мин или 1 мин все ще си загубил
Значи ще рече че влизаш според седмична и според дневна и от там надоле каквото доде
И не повече от два пътя в месеца че маржин коля много боли
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
И нищо да не видиш![]()
![]()
то си иска анализ на всеки .....
![]()
![]()
То това си е малко роботски техникигледай си един фрейм и отваряй като ти каже индикатора
![]()
Така ама не на всички посоката ще е все една и съща
Всъщност ако ми остане време лесно мога да я проверя тази матема
Да направя една машинкя която да обхожда всичките трендове и като станат в една посока да отваря
Само че как ще затваря още не ми е ясно
Защото ако затварятака както отваря много чакане ще падне
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване