ами преди няколко години мислех да се занимавам със земеделие ама точно чакането ме отказа..
наскоро чух за един напечалтал бая пара така и може в близко бъдеще да усъществя старата идея но подобрена![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мойте старци кат са пенсионираха и отидоха на село. Бизнес не направиха, ама само от дворчето цяла зима моя хладилник, на сестра ми хладилника и на село хладилника пращяха. За лятото да не говорим..... Ама си е хамалогия, де.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
А се подиграваш на дизела, лицемера ти с лицемер![]()
Па ние купуваме пластмасови зеленчуци![]()
И що купуваш гумени домати? Палиш маторя, и което и село да избереш край филибето, ше намериш бабки наклякали край портите да продават истински зеленчуци... Че и по-ефтинко даже.
Ей ся тук на гьола съм сдушил една камериерка да ми носи кисело мляко, малииии,....... не мога да измия бурканите от мазното...
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Има резон за още една вълна нагоре - ама според мен ще фейл-не...Аз скромно и сега рискувам 30 процента от печалбицата да боцнем да оберем плитките стопчета
http://charts.mql5.com/3/94/eurusd-m...e-exchange.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.