Ам сега се прибирам и гледам графиката натопорчена нагоре. Пък че са малко пипончетата, малко са.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Малко,малко ама прибрани
.......................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
най мразя такива бичи трендчета, много стопове взимат.
ввече уж съм ги понаучил и много рядко давам стоп на нещо такова, ама все още ме дразнят![]()
![]()
..
сега ще трябва да чакам още малко и сигурно ще прибера защото стана и 6 часа. късно е за мен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
12 от едната и 24 от другата позицийка...... толкова за днес, вече ракиено време
Там са стоповете, де...... още не са прибрани
----------
Абре.... ку имаш лозе, колко време чакаш, да направиш вино?????
аз +5 за днес, не ми се чака макар че вероятно ще има още. просто времето не си струва..
пък и имам едно такова правило като ми мине на косъм от стопа и след това ми даде малко да взимам и да не се мъча![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз скромно и сега рискувам 30 процента от печалбицата да боцнем да оберем плитките стопчета
http://charts.mql5.com/3/94/eurusd-m...e-exchange.png
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
май ще тръгваме нагореза едни 20 пипа още
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Не виждам стопАз скромно и сега рискувам 30 процента от печалбицата да боцнем да оберем плитките стопчета
http://charts.mql5.com/3/94/eurusd-m...e-exchange.png
азсьцфжгбхйнм,.,мнбжцьзьцж нмнбжцьзьцжбнм