Ясно! Сега вече разбрах!
Моето мнение се е забавило по-горе , затова!
----------
Еми давай де, щом днес ти е ден за даване!.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa, Фафле, виж ко тъ питах у другата тема https://forum.bg/showthread.php?888-...l=1#post639792
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Трепач е, трепач
Ето Фафле
http://www.mt4i.com/appstore/app.asp...ort=popularity
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
аз у метата секундни графики съм си добавил![]()
![]()
може и доста други по същата схема
![]()
![]()
:
OffLine.zip
IO_Utils.zip
FlexiChart_2.0.zip
FlexiChart.pdf
у пдф-то е разказано кое къде съ турга![]()
![]()
![]()
Мерси!
Ще пробвам ! Ти доволен ли си? Или аз ще съм опитната мишка?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
50, 80...![]()
![]()
може и 150
![]()
![]()
на 5-цифрен акаунт съответно 500, 800 и 1500
![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....