същото говненце кът останалите... не го ли виждашникви интереси народни не защитава... само неговите и тез на началниците му
само плюе останалите... нищо няма намерение да създава
![]()
същото говненце кът останалите... не го ли виждашникви интереси народни не защитава... само неговите и тез на началниците му
само плюе останалите... нищо няма намерение да създава
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
сигурно си прав
----------
ще е изчезнал ли до тогава![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Говорих с хора от провинцията и оттам почнах да го взимам насериозно, може си защитава интересите, но тия юридически безплатни екипи и разни такива, ходят разпитват хората за техните лични проблеми, опитват се да ги решават и това ще има успех.
А откъм жълтини живее в един вход с Томислав Дончев, Барека живее там вече над 10 години, а Томиславче се нанесе в последствие, в тоя блок са само големи апартаменти и мезонети и не са никак евтини.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
таз акула още ли не е почнала да апе![]()
![]()
![]()
а туй със уйридическите екипи ако продължи и след изборите наистина ще означава нещо...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
да това ще му донесе успех, но дано не се окаже въздух под налягане .Говорих с хора от провинцията и оттам почнах да го взимам насериозно, може си защитава интересите, но тия юридически безплатни екипи и разни такива, ходят разпитват хората за техните лични проблеми, опитват се да ги решават и това ще има успех.
А откъм жълтини живее в един вход с Томислав Дончев, Барека живее там вече над 10 години, а Томиславче се нанесе в последствие, в тоя блок са само големи апартаменти и мезонети и не са никак евтини.
защото при негови грешки народа ще го държи пряко отговорен ....
така си мисля и аз![]()
----------
дано да не се окаже такава мърша
дразни ме в него постоянното му АЗ тва ,Аз онова ,Аз съм 3 по-реитинт...
Е, тя си беше съвсем тривиална случката, отивам в магазина, охраната му застанала на врата и ми вика не може да влезете, дрън, дрън- питам го и какво сега ще ме набиете ли нещо в тоя дух, отмести се , няма, един ритник в пищялките и си влязох, в интерес на истината Барека даже и не разбра, а ходи с охрана от поне пет години.
Магазинерката клюкарства, че винаги остава голям бакшиш като пазарува и открай време си е бил възпитан.
Но пък евала -мъж на няма и 40 за тия години бая неща е постигнал- а те не се постигат без да си минал през няколко трупа или ей така без нерви.
Не знам кой му е идеолога, но добре го съветва, не е спирал с предизборна обиколка, и само да подържиш на един човек ръката а си изкаже болката, дори и да не му решиш проблема, ще гласуват за него дори и за вниманието, което им обръща.
Така че ако влезе в парламента ще си го е изработил- не е никак лесно да си все по пътищата и да не спираш да говориш.
Става дума все пак за психично болен човек. За Волен не знам дали е луд, но Барека е на 100%Е, тя си беше съвсем тривиална случката, отивам в магазина, охраната му застанала на врата и ми вика не може да влезете, дрън, дрън- питам го и какво сега ще ме набиете ли нещо в тоя дух, отмести се , няма, един ритник в пищялките и си влязох, в интерес на истината Барека даже и не разбра, а ходи с охрана от поне пет години.
Магазинерката клюкарства, че винаги остава голям бакшиш като пазарува и открай време си е бил възпитан.
Но пък евала -мъж на няма и 40 за тия години бая неща е постигнал- а те не се постигат без да си минал през няколко трупа или ей така без нерви.
Не знам кой му е идеолога, но добре го съветва, не е спирал с предизборна обиколка, и само да подържиш на един човек ръката а си изкаже болката, дори и да не му решиш проблема, ще гласуват за него дори и за вниманието, което им обръща.
Така че ако влезе в парламента ще си го е изработил- не е никак лесно да си все по пътищата и да не спираш да говориш.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Хич не ме вълнуват. Да се оправят в живота. Че на Барека за кво му е охрана.