Бисеров си е достоен българин, не случайно беше в ДПС , там отиват само елита от българите
Бисеров си е достоен българин, не случайно беше в ДПС , там отиват само елита от българите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами да, Цецко излезе ли от политиката, Боко излезе ли от политика, Плевнелиев излезе ли от политика, или морала е за мене може за другите не.
Получил си партийната повеля да тичкаш на митингчето в Пловдив, че ако не удържим пловдивския общински бастион, може да е началото на края.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ами то и Гоце ...опс извинявам се Първанов не излезе докато не си изкара мандатите ... а колко до Боко при първата пролята кръв на протеста на 10-я ден хвърли оставката и каза щом народа не ме иска аз съм до тук.....а тези като са достойни защо не си подадат оставка , доверието им е 20 % в кабинета ,ама не, по-алчни са от Боко с пъти .........................Ами да, Цецко излезе ли от политиката, Боко излезе ли от политика, Плевнелиев излезе ли от политика, или морала е за мене може за другите не.
Получил си партийната повеля да тичкаш на митингчето в Пловдив, че ако не удържим пловдивския общински бастион, може да е началото на края.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те че са по-алчни по-алчни са, то стари кучета, но уви още апат ма*ицата им![]()
Лапат ис тези големи гърла пачките потъват в бездънна яма![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Големи гърла,всеядни..по шест апартамента,по пет къщи,коли,пари и какво ли не и всичко това от политика..........а кога ще дойде и това време у нас,да си съдим политиците за 719 евра....................
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...A&ved=0CCwQqAI
Никога докато съществува аршина за нас може, за другия цвят не, докато всички нови "моралисти" правят същото и го намират за редно.
Как да бъдеш оптимист, как да вярваш след като мотото на българина е слушай ме какво говоря, а не ме гледай какво върша и това важи както и за управляващите, така и за редовия българин.
По моите стандарти много неща са неприемливи, но хората ги приемат за редни, масово нямат изисквания към самите себе и оттам идва примиряването както ти го наричаш, ще си плювкам тъй на маса, ама да не се обадя че ако ми извадят еди какво си- не само политиците са в такива обвързаностти- там и съвсем изкристализирало.
Далеч съм от мисълта,че има безгрешни хора,идеални....но все пак трябва да има граници,а това което става у нас е точно обратното........