Имам познати-Масони и Ротарианци.
Нещо и те са низвергнати от властта.Но,като по-богатички.Когато се съберат достатъчно хартиени аргументи,от тяхна страна и проблема им се решава.
КОРУПЦИЯТА....е големата драма,според мен.
Имам познати-Масони и Ротарианци.
Нещо и те са низвергнати от властта.Но,като по-богатички.Когато се съберат достатъчно хартиени аргументи,от тяхна страна и проблема им се решава.
КОРУПЦИЯТА....е големата драма,според мен.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Няма как по някакви принципи да се отсяват избирателите ,
не може да се делят по етнически принадлежност , или по степен на образование .
Всички имат право на глас , друг е въпроса кои го упражняват това си право .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз гласуването го сравнявам като голяма отговорност
Както и шофирането добре го измислиха да нямат право Неграмотни да карат шофьорски курсове
Добре де защо не осъзнават веднъж за винаги защото това е един вит пак някаква отговорност
Да има тотално неграмотен човек право на глас ..............................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
да правилно , нали затова искаха да въведат задължително гласуване, тогава и купуването на гласовете ще се стане безсмислено
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това със задължителното гласуване няма как да се въведе, че нарушава една камара неща.
А там където го има санкцията е, че този който не гласува не може да заема държавна длъжност.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нито работя държавно нито пък съм гласувал до сега, нито пък имам вяра на някой от "избраниците"...
Нормално е да има. Защото дори неграмотните имат право да участват в законите които ги засягат и тях.Аз гласуването го сравнявам като голяма отговорност
Както и шофирането добре го измислиха да нямат право Неграмотни да карат шофьорски курсове
Добре де защо не осъзнават веднъж за винаги защото това е един вит пак някаква отговорност
Да има тотално неграмотен човек право на глас ..............................
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Те неграмотните създават законите![]()
![]()
особено в съдебната система е пълно с тях
![]()
То май там е проблема, че те редовно гласуват пък ние от недоволство не го правим ..![]()